Február 20-án érkezik az egészségügyi szakdolgozók fizetésemelése

A nyolc százalék illetményemelés 80 ezer dolgozót érint.

2018. február 13. 17:36

A cikk folytatása...Friss hírek
217 900 forintos nettó átlagbérről tud a KSH: 12,9%-os volt a növekedés A 2017-es átlagkeresetről és a tavaly decemberi adatokról számolt be a statisztikai hivatal.
M3: felfüggesztik az akadálymentesítésért indított aláírásgyűjtést Az ellenzék szerint a főváros vállalta követelésük teljesítését.
Dübörögnek az építkezések az országban, csak kapkodjuk a fejünket Hihetetlenül felpörögtek az építőipari beruházások Magyarországon az elmúlt évben. A megindult kivitelezési munkák összértéke meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami 47 százalékos növekedést...
Így néz ki a Szilícium-völgy a felejthetetlen Erlich Bachman nélkül Megérkezett a start upperek balfékjeiről szóló sorozat, a Silicon Valley ötödik évadának előzetese.
Másfél év börtön a rendőrökre támadó gázolónak A kecskeméti férfi autójával a járdán elgázolt egy nőt, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, majd rátámadt az őt előállító rendőrökre.
Na, ezért nem kapják meg csomagjaikat a magyarok 1-2 napon belül Nem is gondolnád, ki az igazi hibás....

Top hírek:
Horvátország is európai együttműködő állam lett Déli szomszédunk is csatlakozott az Európai Űrügynökség (ESA) PECS programjához.
Szijjártó: Aki bírálja a Stop Sorost, megkérdőjelezi a kormányt Világos, hogy Magyarország érdekeivel ellentétes az illegális bevándorlás mondta a külgazdasági és külügyminiszter.
Kikérte a panaszkönyvet a Király utcai töröknél, lábtörés lett a vége Az étterem szerint nincs közük a sérüléshez, és ezt mondták a kihívott rendőrök is. Megnéztük a kamerák felvételeit - az biztos, hogy a nő elesett.
Üzenetben írta meg, hogyan öli meg az újságírónőt a milliárdos Kim Wall megtervezett gyilkosság áldozata lett.
Meglepetések a Magyar Kupában: kikapott a DVSC és Pintér Attila csapata A havazás miatt elmaradt az Újpest-Paks mérkőzés a labdarúgó MK-nyolcaddöntőben.
A török tüzérség visszavonulásra kényszerítette a szír kormánypárti erőket Beléptek a kurd felügyelet álló Afrín térségbe.