Ha magyart akar látni szerdán az olimpián, keljen 2-kor!

Hozmann Szonja és Maróty Mariann lesz érdekelt. Az olimpia ötödik napjának programja.

2018. február 13. 17:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Verset is szavalhatunk alvás közben Kinek vicces, kinek félelmetes azt hallani, hogy a mellette alvó hangosan beszél álmában. Erre genetikai hajlam is van, tehát lehetnek kifejezetten dumás családok.
Orbán Viktor besegített az aláírásgyűjtésbe Nyitrai Zsoltnak A miniszterelnök Egerben járt, ahol a képviselők már javában gyűjtik az aláírásokat.
Az NGM elárulja, hogyan jött össze a rekordnövekedés A múlt héten megjelent adatok szerint a magyar gazdaság 12 éve nem látott növekedési teljesítményt mutatott fel 2017-ben. Az elért eredményekben jelentős szerepet játszott a Nemzetgazdasági...
Március 19-ig igényelhető az adóbevallás tervezete A postázást azok kérhetik, akiknek nincsen ügyfélkapu regisztrációjuk, és tavaly nem voltak egyéni vállalkozók.
Begyújtotta lakossági rakétáit a Budapest Bank A piaci átlag fölött, 50 százalékkal nőtt tavaly a Budapest Bank új lakossági hitelkihelyezése, a teljes lakossági hitelállomány pedig 4,6 százalékkal 335 milliárd forintra nőtt tavaly - közölte a...
Mecsetépítő ellenzékivel riogat a Fidesz Hódmezővásárhelyen A fideszes polgármesterjelölt fórumán az embereket inkább a tüzifás rezsicsökkentés érdekelte volna.

A lesiklókirálynő napja jöhet A téli olimpia hétfői programja A phjongcshangi téli olimpia egyik legnagyobb sztárja és legeredményesebb sportolója lehet Mikaela Shiffrin, aki hétfőn mutatkozik be a dél-koreai játékokon női óriás-műlesiklásban, mel...

Top hírek:
Horvátország is európai együttműködő állam lett Déli szomszédunk is csatlakozott az Európai Űrügynökség (ESA) PECS programjához.
Szijjártó: Aki bírálja a Stop Sorost, megkérdőjelezi a kormányt Világos, hogy Magyarország érdekeivel ellentétes az illegális bevándorlás mondta a külgazdasági és külügyminiszter.
Kikérte a panaszkönyvet a Király utcai töröknél, lábtörés lett a vége Az étterem szerint nincs közük a sérüléshez, és ezt mondták a kihívott rendőrök is. Megnéztük a kamerák felvételeit - az biztos, hogy a nő elesett.
Üzenetben írta meg, hogyan öli meg az újságírónőt a milliárdos Kim Wall megtervezett gyilkosság áldozata lett.
Meglepetések a Magyar Kupában: kikapott a DVSC és Pintér Attila csapata A havazás miatt elmaradt az Újpest-Paks mérkőzés a labdarúgó MK-nyolcaddöntőben.
A török tüzérség visszavonulásra kényszerítette a szír kormánypárti erőket Beléptek a kurd felügyelet álló Afrín térségbe.