Karácsony Gergely tagadja, hogy ellenezte volna a határkerítést

Korábban értelmetlennek nevezte, most már tagadja korábbi kijelentéseit Karácsony Gergely a határkerítéssel kapcsolatban.

2018. február 13. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Karácsony Gergely elmenekült a kérdések elől Az Informátor c. műsor megpróbálta szóra bírni a volt baloldali kormányfőjelöltet, Zugló jelenlegi polgármesterét.

Karácsony Gergely megtartja a szakértőgárdáját "Kishantoson átbeszéltük a tennivalókat, és elhatároztuk: a csapat együtt marad."
Újabb sorosista politikus ülhet be a parlamentbe Bár Karácsony Gergely zuglói polgármester, az MSZP-Párbeszéd bukott választási formáció miniszterelnök-jelöltje listán bejutott az Országgyűlésbe, a mandátumát azonban nem veszi át. Helyét várhatóan K...
A Magyar Köztársaság kövénél tettek esküt az MSZP-Párbeszéd képviselői Karácsony Gergely azt mondta, küzdeni mennek a parlamentbe.
Alakul az új Jobbik - lapszemle Karácsony Gergely a baloldal újjáalakításáról, a bankszövetség elnöke a bankszektor teljesítményének javításáról adott interjút. A lapok az M8-as körgyűrű építéséről és a Jobbik átalakulásáról, valami...
Szóltak, hogy drága a taxizás - lapszemle Sajtóértesülés Karácsony Gergely és Toroczkai László szerepéről, számítás a lakásárak növekedéséről, felmérés a kórházi klinikai vizsgálatokról.

Karácsony: "A tüntetők már elhitték, hogy a Jobbik a demokratikus oldalon van" Önkritikusnak nem nevezhető interjút adott Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a HVG-nek. Még mindig azt emlegeti, támogatottságban az elmúlt 10 évben ő volt a legközelebb Or...
Karácsony Gergely lovasszobránál Hagyjuk az elemzéseket és a véleményeket, fókuszáljunk egyetlen személyre, akinél nagyobbat még senki sem bukott az újkori magyar politikában.
Videó: Ellenzéki kerekasztal létrehozását javasoljuk Az MSZP-Párbeszéd ellenzéki kerekasztal létrehozását javasolja a többi parlamenti ellenzéki pártnak - közölte Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője és Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke hétfő...
Újra tízezrek a budapesti utcákon: Orbán ellen és egy új ellenzékért vonultak Bár kevesebben voltak, mint egy hete, de a szombati budapesti tüntetés a résztvevők szerint mégis jobban sikerült az előzőnél. Márki-Zay Péter volt az este sztárja, szónoklata programbeszédnek is bei...
Mennyit hozott a Párbeszéd és a Liberálisok? Az MSZP elnöke elnevette a választ videó Fogalma sincs a szocialistáknak arról, hogyan szerepeltek volna a választáson, ha nem Karácsony Gergely a miniszterelnök-jelölt, megtippelni is csak vicceskedve merik.
Karácsony Gergely azt játszotta, hogy néma A parlamenti mandátumával trükköző, bukott miniszterelnök-jelölt így menekült el egy riporter elől.