Dér Heni nem titkolja tovább magánélete változását

Az énekesnő úgy érzi, most összeszedte magát.

2018. február 13. 18:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Dér Heni bikinis fotókon mutatta meg kerek formáit Florida tengerpartján lazított Dér Heni bikiniben élvezi Miami napfényes tengerpartját.
"Boldog vagyok": Dér Heni új párkapcsolatáról vallott Az énekesnő új szerelméről is beszélt.

Friss hírek
Napi horoszkóp - február 21 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Ennyit keresnek az egészségügyi dolgozük humán-egészségügyi ellátás területén dolgozók nettó átlagkeresete, ft/hó
Balog: van értelme újra felfedezni a közép-európaiságot Van értelme újra felfedezni a közép-európaiságot - hangoztatta az emberi erőforrások minisztere kedden, a cipszerek történetét bemutató kiállítás megnyitóján Budapesten, a Hold utcai református templomban
Vádalkuról tárgyal a média volt igazgatója Izraelben Vádalkuról tárgyal a hatóságokkal Izraelben Slomó Filber, a médiaügyi minisztérium korrupció miatt elfogott volt igazgatója, Benjámin Netanjahu miniszterelnök jobbkeze - jelentette a helyi média kedden
Romlott a szerb kisebbség helyzete Horvátországban Az elmúlt néhány évben romlott a szerb kisebbség helyzete Horvátországban - jelentette ki Milorad Pupovac szerb kisebbségi parlamenti képviselő, a horvátországi szerbek szervezetének, a Szerb Nemzeti Tanácsnak az elnöke Szarajevóban - közölték horvát lapok kedden.
Hipp-hopp egy daloskönyv

Dér Heni elhagyta az országot! Álomszép helyről posztolt Nyugi, csak egy nyaralásra utazott el az énekesnő! Míg sokan síelni mennek ebben az időben, Heni úgy döntött, egy meleg helyet választ. Nézd meg, hol pihen!
Dér Heni bikiniben lazít a világ túlsó végén Az énekesnő már alig várta a kikapcsolódást.
Dér Heni tanítja énekelni A Piramis milliomosát Péntek este A Piramisban a Wang-testvérek szálltak játékba, és a showból végül 2 millió 850 ezer forinttal gazdagabban távoztak. A kínai apával és magyar anyával rendelkező Viki és Arnold igazi energi...

Top hírek:
A Nébih vizsgálata alapján mocskos konyhából szállít ki ételt a Teletál 5 tonna lejárt ételt is kivontak a forgalomból.
Horvátország is európai együttműködő állam lett Déli szomszédunk is csatlakozott az Európai Űrügynökség (ESA) PECS programjához.
Puskás a leghíresebb migráns rappeli NoÁr, hogy mindenki megértse Migráns? Bevándorló? Menekült? A vajdsági származású színésznek, Molnár Áronnak, azaz NoÁrnak elege lett a fogalmi zűrzavarból, és elrappelte a különbséget Romhányi-díjas rímekkel tűzdelve.
Kikérte a panaszkönyvet a Király utcai töröknél, lábtörés lett a vége Az étterem szerint nincs közük a sérüléshez, és ezt mondták a kihívott rendőrök is. Megnéztük a kamerák felvételeit - az biztos, hogy a nő elesett.
Meglepetések a Magyar Kupában: kikapott a DVSC és Pintér Attila csapata A havazás miatt elmaradt az Újpest-Paks mérkőzés a labdarúgó MK-nyolcaddöntőben.
Szijjártó: Aki bírálja a Stop Sorost, megkérdőjelezi a kormányt Világos, hogy Magyarország érdekeivel ellentétes az illegális bevándorlás mondta a külgazdasági és külügyminiszter.