Gázolt a villamos a Parlamentnél

Tűzoltók emelték le az áldozatról a 2-es villamost.

2018. február 13. 18:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kihúztak egy nőt a Dunából a Parlamentnél A rendőrséget késő délelőtt értesítették, hogy az Akadémia utca magasságában egy embert sodor a víz. Újra kellett éleszteni.

Friss hírek
Leégett egy lakóház Bácsalmáson, egy ember meghalt Mire a tűzoltók kiértek az épület teteje már több helyen beomlott.
Schmidt Mária 1 milliárdot kap az első világháborús centenáriumra Idén is folytatják a rendezvénysorozatot, ezúttal egymilliárd forintot kap rá a megemlékezéseket koordináló Schmidt Mária.
Ez a férfi rabolta ki a Bocskai úti ékszerboltot - videó A rendőrség videófelvételt tett közzé a február 15-i rablásról, a képen látható férfit keresik.
Trump részt vesz az amerikai sajtó gálaestjén Donald Trump elnök részt vesz az amerikai sajtó idei washingtoni gálaestjén, noha tavaly távol maradt e rendezvénytől
Európa eleve vesztes pozícióból indul a Balkánon Európa eleve vesztes pozícióból indul a Balkánon, ahol jobbára lenézik a nyugati kultúrát - mondta Maróth Miklós akadémikus.
Burgenland megegyezett az Esterházy-alapítvánnyal Burgenland osztrák tartomány vezetése megegyezett az Esterházy-alapítványcsoporttal tizenkét éve húzódó vitáik rendezéséről - mondták el a felek képviselői kedden Kismartonban (Eisenstadt)

Az oktatási rendszer ellen tüntetett a Tanítanék A Békét és szabadságot az iskolákban elnevezésű demonstrációhoz több ellenzéki párt is csatlakozott a parlamentnél.

Top hírek:
Még Kunhalmi is elgondolkodik a visszalépésen, ha nem ő a legesélyesebb Négy évvel ezelőtt az MSZP jelöltje Budapest XVIII. kerületében 56 szavazattal kapott ki a fideszes Kucsák Lászlótól, miközben a minimum megtévesztő nevű Együtt 2014 párt jelöltje a párt nem összekverendő azzal, amit korábban Bajnai vezetett, semmi köze nem volt hozzá 197 szavazatot kapott. Kunhalmi Ágnes, az MSZP arca a Közös Ország Mozgalom hétfő esti vitáján azt mondta, ha nem neki lesz a legnagyobb esélye legyőzni a Fideszt, elgondolkodik a visszalépésen a győzelem érdekében.
Puskás a leghíresebb migráns rappeli NoÁr, hogy mindenki megértse Migráns? Bevándorló? Menekült? A vajdsági származású színésznek, Molnár Áronnak, azaz NoÁrnak elege lett a fogalmi zűrzavarból, és elrappelte a különbséget Romhányi-díjas rímekkel tűzdelve.
Akinek a legnagyobb kudarca, hogy Gyurcsány még szabadlábon van
Asselborn nem gyűlöli Magyarországot Asselborn: Orbán Viktor kormánya az uniós tagsággal játszik Jean Asselborn válaszolt Szijjártó Péter vádjaira, mely szerint azért bírálja a magyar kormányt, mert gyűlöli Magyarországot
Újabb bizonyíték: felszámolták az egészségügy gondjait
Megtaláltuk a halaszthatatlan közfeladatot ellátó Kósa Lajost Pjongcsangban