Mogyorókrémcsata

A franciák szeme előtt csak a Nutella kering: körömmel, lökdösődéssel, testi erőt alkalmazva harcolnak eme féltett kincsért.

2018. február 13. 18:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy gyerekkori álmunk valóra vált! A Kinder Bueno nem véletlenül kedvence rengeteg embernek. Persze, tudjuk, hogy egészségtelen, ahogy a Nutella is az, de akkor is, van, amire nagy ritka nem lehet nemet mondani. A Kinder pedig most úgy...
Hajára kente a Nutellát, erre az eredményre ő sem számított Ha még nem hallotta volna, február 5-én ünnepeljük a Nutella világnapját. A jeles alkalomból a Huda Kattan nevű beauty blogger meg is osztott az Instagram oldalán egy videót, amiben egy nő hajára ráke...

Friss hírek
Ez a babaarcú maffiozó több embert lőtt szitává Sorozatgyilkos és bankrabló is volt Babyface Nelson.
Alonso pár kör után beleszeretett a McLaren-Renault-ba Egész másképp indul a dolog, mint a Hondával.
Most megtudja: így kell főzni a jó húslevest! Mama, a te húslevesed a legjobb a világon ismerős kijelentés. Ahány ház, annyi szokás, és annyiféle tyúkhúsleves. De milyen az igazi?
Ma ugyanolyan jó döntést kell hoznia Orbán Viktornak, mint Mészáros Lőrincnek A szupergazdag Mészáros Lőrinc 52 éves lett. De mit fog kapni szegény barátjától, Orbán Viktortól?
Vádak és remények II. Milyen eredményei vannak a V4-ek kettős élelmiszerminőség elleni közös fellépésének? Miért védi, miért nem vádolja az érintetteket?
Mészáros gyerekei is építették, 300 millióval drágább lett, de Orbán is elment az avatójára Kicsit megcsúszott, kicsit drágább lett, de végre elkészült a Nemzeti Lovarda felújítása. Illusztris vendégsereg avatta föl.

A franciák a Nutella után most a pelenkák miatt verik egymást Egyik héten még a népszerű édesség kellett, de most már pelenkára is szükségük van.
A francia pénzügyminisztérium kivizsgálja a tömegverekedéseket okozó Nutella-leárazást A franciáknál tilos túl olcsón adni a termékeket.
Zűrzvar és verekedés a leárazott Nutella miatt Franciaországban (videó) Francia szupermarketekben 70 százalékkal olcsóbban árulták az átlagosnál a Nutellát. A francia sajtó szerint az emberek a boltba belépve úgy viselkedtek mint az állatok, teljes volt a zűrzavar a bolto...

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
Azonnal frissíteni kell az uTorrentet! Számos súlyos sebezhetőség lapult az alkalmazásban.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
Orbán: A határkerítéssel Európát is védjük Az uniós csúcstalálkozó legfontosabb témája az Európai Unió belső átalakítása.
Összefogást és újabb demonstrációt jelentettek be a diáktüntetésen Egy nagyjából ezerfős tömeg indult el a Deák térről a Parlament elé péntek este fél hat után, a tömeghez folyamatosan csatlakoztak, több ezren lehetnek. Bejelentették a Független Diákparlament és az Országos Diáktanács együttműködését, valamint hogy az oktatási rendszerről nyilvános vitát szerveznek a Jobbik, az LMP és az MSZP miniszterelnök-jelöltjével.
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.