Őrizetbe vették az Oxfam egyik vezetőjét

Egy guatemalai korrupciós ügyben fogták el, nem a napokban kirobbant botrány ügyében.

2018. február 13. 19:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Iráni atomprogram: Teherán Európától vár kompenzációt Irán a következő hetekben dönt arról, hogy továbbra is tartja-e magát a 2015-ös nemzetközi szerződésben vállalt kötelezettségeihez. 
Korrupcióval vádolnak két kormánytisztviselőt A két megvádolt nő egy budapesti kormányhivatalnál dolgozott.
Bélbaktériumok okozzák az elhízást? Magyar orvosok egy teljesen új programot fejlesztettek ki A DiaVitas Program szerint az elhízás, a cukorbetegség és az érrendszeri zavar is csak következmény, helyettük az okot kell megszüntetni.
Igazi sztár rendezi a következő James Bond-filmet Az Oscar-díjas Danny Boyle kapta a feladatot, az ő elképzelései szerint készül a sorozat 25. része.
Sólyi gyermekgyilkosság: élve dobta a patakba a 8 éves kislányt Még élt az áldozat, amikor gyilkosa a Sédbe dobta, a halálát fulladás okozta.
Lemond az NHL-ről, Kazahsztánban folytatja a magyar hokiválogatott kapusa Vay Ádám a KHL-t veszi célba az orosz bajnokság másodosztályából.

Top hírek:
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Egyre közelebb van a Black Desert Online megjelenése? (Xbox One) A brazil korhatár-besorolás oldalára is felkerült a játék adatlapja, remélhetőleg néhány héten belül végre megkapjuk a premier napját is.
Komoly vízhiánnyal kell megküzdeniük az angoloknak Az országban hárommilliárd liter vizet pocsékolnak el.
Balhé után félbeszakadt a bolgár kosárbajnoki döntő A hazai szurkolók előbb megdobálták, majd meg akarták támadni a vendégjátékosokat.
A 2016-ban nyugdíjba mentek életük végéig hátrányba kerülhetnek A HVG a nyugdíjrendszer és bérek viszonyáról ír, a Heti Válasz David Cornstein amerikai nagykövetjelöltről cikkezik.