Őrizetbe vették az Oxfam egyik vezetőjét

Egy guatemalai korrupciós ügyben fogták el, nem a napokban kirobbant botrány ügyében.

2018. február 13. 19:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem Lindsey Vonn a lejtők királynője, Tóth Ivett a jégen Az amerikaiak favoritja csak bronzérmes lett női lesiklásban.
A szteroidhasználat mellékhatásai Kutatások szerint nagyon sok nem professzionálisan sportoló ember, leginkább férfiak használnak szteroidokat, hogy izmaik minél rövidebb idő alatt és minél látványosabban fejlődjenek. Ennek viszont komoly egészségügyi következményei is lehetnek. ...
Idén nyártól igénybe vehető az EU fiataloknak szánt ingyenes utazási kedvezménye Már idén nyáron igénybe vehető lesz az Európai Unió 12 millió euró támogatással létrejövő, az európai identitás kialakítását és megerősítését célzó, fiataloknak szánt utazási kedvezménye - közölte Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője kedden Brüsszelben magyar újságíróknak nyilatkozva.
Egymillió ember mozdul meg a hétvégi hadgyakorlaton Kolumbiai támadástól tart Venezuela.
Német lap írt a magyar migrációs politikáról A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap kommentárban és egy összeállításban foglalkozott Magyarországgal keddi számában.
Fenékizomzatot erősítő gyakorlatok Az aranyér civilizációs betegség, amely a fejlett világban minden harmadik embert érint. Íme néhány gyakorlat, amely segíthet megelőzni a betegséget! ...

Tovább gazdagodtak a szupergazdagok Soha nem volt annyi milliárdos a világon, mint 2017-ben, és a leggazdagabb egy százaléknak nagyobb vagyona van, mint a többieknek együttvéve közölte az Oxfam nemzetközi segélyszervezet, amely az adóp...

Top hírek:
A Nébih vizsgálata alapján mocskos konyhából szállít ki ételt a Teletál 5 tonna lejárt ételt is kivontak a forgalomból.
Horvátország is európai együttműködő állam lett Déli szomszédunk is csatlakozott az Európai Űrügynökség (ESA) PECS programjához.
Puskás a leghíresebb migráns rappeli NoÁr, hogy mindenki megértse Migráns? Bevándorló? Menekült? A vajdsági származású színésznek, Molnár Áronnak, azaz NoÁrnak elege lett a fogalmi zűrzavarból, és elrappelte a különbséget Romhányi-díjas rímekkel tűzdelve.
Szijjártó: Aki bírálja a Stop Sorost, megkérdőjelezi a kormányt Világos, hogy Magyarország érdekeivel ellentétes az illegális bevándorlás mondta a külgazdasági és külügyminiszter.
Kikérte a panaszkönyvet a Király utcai töröknél, lábtörés lett a vége Az étterem szerint nincs közük a sérüléshez, és ezt mondták a kihívott rendőrök is. Megnéztük a kamerák felvételeit - az biztos, hogy a nő elesett.
Meglepetések a Magyar Kupában: kikapott a DVSC és Pintér Attila csapata A havazás miatt elmaradt az Újpest-Paks mérkőzés a labdarúgó MK-nyolcaddöntőben.