Hármas karambol a Sárkány Center előtt

Három autó ütközött Budapest XVIII. kerületében.

2018. február 24. 21:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Zengzetes találkozás! KDNP: Mit tesz Magyarország az üldözött keresztények megsegítése érdekében? Gyurcsány: jobban tennék, ha csendben maradnának!
Egy igazi amerikai: Charles Gati Gati újabban rendszeresen feltűnik a neokommunista Népszavában, olyan baloldali szellemi óriások társaságában, mint Szanyi Tibor vagy Lendvai Ildikó.
Gyula vitéz télen-nyáron
Közel ezer kilométeres zarándokút épül Erdélyben A Tasuleasa Social szervezet – amely az utóbbi években számos akcióval és kezdeményezéssel hívta fel magára a figyelmet – egy 950 kilométeres zarándokutat álmodott meg Erdélybe
Levette a napirendről a Digi felminősítését a Moody's Levette a napirendről a Digi Communications NV (Digi) távközlési holdingcég felminősítését kedden a Moody's Investors Service, más tényezők mellett azzal indokolva a lépést, hogy a cég leányvállalata, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft
Ismét listázott a NER Ezúttal az MTA munkatársairól készült Figyelő-lista. Természetesen a szerző nevét nem vállalták.

Újabb dílereket kapcsoltak le a rendőrök A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2018. június 12-én Budapest XVIII. kerületében elfogták a 31 éves P. Diánát és a 32 éves Sz. Richárdot, akik az elfogásukat...

Top hírek:
Felvette a szeméremsértőt a villamos kamerája Az állampolgárok segítségét kéri a rendőrség annak az ismeretlen férfinak az azonosításához, aki a nagykörúti villamoson elővette a nemi szervét.
Már tudják, merre keressék VV Fanni holttestét Az FBI szerint egy bányató mélyén lehet a lány holtteste.
Villanyoszlopnak hajtott egy autó Szentendrén Lezárták a 11-es út két sávját.
A zivatarokat ma sem ússzuk meg Változóan felhős idő várható többórás napsütéssel.
Tóth Bertalan reméli, hogy Mesterházy csak félrenyomta a telefonját Reagált a Mesterházy Attila által posztolt előnytelen képre az MSZP új elnöke.
Benkő Tibor: Kiemelt feladat a magyar légierő fejlesztése Harci gépeket venne és helikoptereket fejlesztene a Honvédség.