Meglepetés A Dal döntőjében! Ez az előadás képviseli a magyar színeket az Eurovízión

Az elődöntőkhöz képest A Dal döntőjében annyi volt a változás, hogy ezúttal a zsűri és a nézők sem tehették le a voksaikat, amíg az összes induló el nem énekelte dalát. Ezúttal is Frenreisz Károly, Both Miklós, Schell Judit és Mező Misi alkotta a zsűrit, akik természetesen az előadások után értékelték a látottakat, ám pontozni csak a műsor végén tudtak.

2018. február 24. 22:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így vonultak békében Tel-Avivban a Pride-on 250 ezer felvonuló politikusokkal és az Eurovízió győztesével.

Beteg lett, mégsem lép fel a Margitszigeten a 2009-es Eurovízió győztese Alexander Rybak a szervezők közleménye szerint hétvégén sürgősségi műtéten esett át, amely után váratlan komplikációk léptek fel, emiatt kényszerült visszalépni.
Fel sem ismertük Conchita Wurstot hidrogénezett hajjal és szakállal Az Eurovízió korábbi győztese stílust váltott, elég komolyan.
Erről a magyar lánykérésről beszél most mindenki Azt gondoltad, hogy szuper romantikus és cuki lánykérések csak külföldön történhetnek? Akkor nagyot tévedtél, ugyanis az idei Eurovízión induló AWS egyik tagja, nagyon cukin tette fel a nagy kérdést s...
8 kiváló stratégia az Eurovízió megnyeréséhez Évről-évre szenvedünk az Eurovíziós Dalfesztiválokon, kiváló dalokkal indulunk, de sosem nyerünk. Ezért összeszedtünk 8 kellően európai, politikailag korrekt, és genderbarát stratégiát, hogy végre biz...

Tolvai Reni beszólt A Dal zsűrijének az Eurovízió eredményének ismeretében Amiért őt kiejtették a válogatón, pont azzal nyert az izraeli énekesnő szombaton. Itt a mai lapszemle, kávézzon, olvasson!
Az Eurovízió győztese nagyot zakózott a lépcsőn produkciója után Az izraeli Netta Barzilai a színpadról lejövet csúszott meg.
Díjat nyert az AWS az Eurovízión A banda egy szuper díjat kapott az újságíróktól, aminek nagyon örültek a srácok!
Schell Judit lesz a Thália művészeti vezetője Csányi Sándort váltja ebben a pozícióban, aki szeretne a saját szakmai fejlődésére koncentrálni. [...] Bővebben!
Schell Judit lesz a Thália Színház művészeti vezetője A színésznő Csányi Sándort váltja.
Mostantól Schell Judit a Thália színház művészeti vezetője 2012 óta tagja a sznháznak.