˝Rém kellemetlen˝ eset az Áll az alkuban

Rövid ideig egy hulahoppkarika kap főszerepet az adásban! Miután megtörténik az összeszerelése a különleges tárgynak, Süvi teszteli azt... Hogy miként, kiderül a videóból.

2018. március 8. 20:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Süvit félszáz adás után is rendre meglepi az Áll az alku! ˝Most is para van, egészen addig, míg ki nem derül, hogy kicsi van nálam...˝ zárta a nyitás előtti igencsak laza beszédét Süvi akkor, amikor a 25 milliós és két relatíve kicsi táska volt még játékban...

Friss hírek
Egyszerű zöldbableves, amit a gyerekek is szívesen megesznek Ha a zöldbablevesbe hús is kerül, olyan laktató lesz, hogy utána nem nagyon bírsz mást enni.
Endrei Judit félt a technikától Endrei Judit a Magyar Televízió egyik legkedvesebb arca, az egykori bemondónő és szerkesztő-műsorvezető életéről azonban mostanában szinte semmit sem lehet tudni. Judit ma már a saját útját járja, Szentendre közösségi életét építi és könyveket ír. A wmn.hu Elviszlek magammal című műsorában mesélt D.
Rejtélyes piramisok, melyeket biztosan nem ember épített: a természet furcsa alkotásai A piramis alakú, különleges természeti képződmények sokak fantáziáját ejtik rabul.
Nincs jól II. Erzsébet férje, a 96 éves Fülöp herceg Egészségügyi okokra hivatkozva le kellett mondania egy fontos hivatalos ceremóniát.
Jövőre eltörölhetik az óraátállítást Spórolási céllal vezették be, ám leáldozóban van az óraátállítás intézménye. Az Európai Unió újratárgyalja, szükség van-e  még rá.
Trump szeretője sírva kért bocsánatot Melaniától - Hónapokig hűtlenkedett az elnökkel Karen McDougal őszintén vallott a viszonyukról.

Ha tudni akarod, nő vagy férfi voltál előző életedben, kattints! Ági számisztikai elemzést készített Martinnak, amelyből többek között kiderült az is, hogy előző két életében fiú volt, nem úgy mint Süvi, aki viszont lányt. Hogy születési dátumod mely száma utal arr...
Áll az alku - 2018. 02. 26. - 46. adás 2. rész Fecó és Süvi kijelölték Döfi jövendőbeli keresztszüleit és míg Péter folyamatosan unikornikusokat hajtogatott Fecó egyre csak nyitotta a jobbnál-jobb táskákat. Bár volt némi megingása, a bank újfent j...

Top hírek:
Áll az alku - 2018. 03.22. - 64. adás 1. rész Róbert, vagyis Gru szállt fel az alku vonatra 2-es táskájával. A vezető jegyvizsgálóként dolgozó Robi vegyes kezdés után várta, hogy tovább robogjanak a végállomásig.
Bizony, rovar van az élelmiszerekben: egyértelműen kiderül a címkéről A rovarszármazékok már most ott vannak a leghétköznapibb ételekben.
Hol élt Jézus? Mutatjuk, hogy festenek ma a Biblia legfontosabb helyszínei A húsvét jó alkalom, hogy felelevenítsd Jézus életének fontos eseményeit.
Betegségekre utalhatnak a köröm elváltozásai - Volt, amit régen a rossz házasság előjelének tartottak A babonák ma már szokatlan jelentéseket tulajdonítottak a köröm betegségeihez, elváltozásaihoz.
Hevesben a legszenvedélyesebbek a szeretők Míg a nők körében tízből nyolcan megcsalásnak tekintik, ha párjuk megcsókol mást, addig a férfiak harmada simán szemet huny a kapcsolatban egy félrecsúszott csók felett derült ki a 12 000 fő részvételével készült internetes Nagy Csóktesztből.
Eltelt 2300 év, de a frizura még mindig tart: az Ellingi asszony csodálatos hajfonata Egy farmer fedezte fel a lápi testet: az Ellingi asszony frizuráját különös módon megőrizte az idő.