Álmodj velem! - 50. rész

Pablo és Alvaro Tatiana nyomába ered, azonban a lány időközben hazakerül Nestor segítségével. Othón vállalkozása tönkremegy, így Federico kétségbe esik. Tulia egy családi vacsora keretében nagy bejelentést kíván tenni.

2018. március 12. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vad angyal - 211. rész Vicky nem tudja elviselni, hogy Milagros a testvére. Az ellenségeskedése miatt viszont a ház többi tagjával is meggyűlik a baja. Federico nem tudja, hogyan kezelje ezt a helyzetet. Ivo meglepetést sze...

Lemondott az argentin jegybankelnök A Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötött megállapodás és a megszorító intézkedések dacára megállíthatatlanul zuhant az argentin peso árfolyama, ezért lemondott a jegybank elnöke. Federico...
Nestor Pitana vezeti a nyitómérkőzést A 42 éves Pitana argentín sípmester második világbajnokságán vesz részt, négy éve Brazíliában négy mérkőzést vezetett.

Álmodj velem! - 100. rész Federico és Cindy szövetkezni akarnak. Tervet készítenek, azonban a dolgok nem a várt módon alakulnak. Pablo és Maia eközben egyre boldogabbak együtt. 
Álmodj velem! - 99. rész Federico számára kiderül, hogy Cindy Pablo volt barátnője. Pablo bejelenti a családjának, hogy elköltözik. Ferney társulni akar Antonia cégével, Pablo azonban nem nézi ezt jó szemmel.
Álmodj velem! - 97. rész Cindy kideríti, hogy Federico Maia férje. Othón bocsánatot szeretne kérni Antonia-tól, de mivel ott találja nála Eligio-t, ismét összevesznek. Christian-ban felébred a gyanú, hogy Santi az ő fia.