Nem a számlák mennyiségétől függ, hogy érdemes-e áttérni online számlázásra

A hazai vállalkozások tizede már online számlázóprogramot használ, mások meg azért válthatnak, mert a 100 ezer forint feletti áfa-tartalmú ügyleteket július 1-jétől kötelező lesz bejelenteni a NAV-nak derül ki az eNET és a Számlázz.hu felméréséből.

2018. március 13. 7:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem a számlák mennyiségétől függ, hogy érdemes-e áttérni online számlázásra A hazai vállalkozások tizede már online számlázóprogramot használ, mások meg azért válthatnak, mert a 100 ezer forint feletti áfa-tartalmú ügyleteket július 1-jétől kötelező lesz bejelenteni a NAV-nak derül ki az eNET és a Számlázz.hu felméréséből.
Részvényenként 10 forint osztalékot javasol a CIG Pannónia A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. igazgatósága a 2017-es üzleti év után részvényenként bruttó 10 forint osztalék kifizetését javasolja a közgyűlésnek - tette közzé a biztosító hétfőn a BÉT honlapján.
Ki fizeti meg a kárunkat ha kátyúba hajtunk autóval? Defekt, sérült felni, rossz egyenesfutás: problémák, amelyek akár egyetlen kátyú után is jelentkezhetnek. Mindez nem csoda: egy-egy fagyos, csapadékos hét után kátyúk ezrei jelennek meg a hazai utakon, amelyek akár százezres nagyságrendű kárt is okozhatnak autónkban.
Lelép a szomszéd belügyminiszter megússza a miniszterelnök? A szlovák kormányra egyre nagyobb nyomás nehezedett, hogy tegyen valamit, miután nemrég megöltek egy újságírót, aki korrupciós ügyekkel, valamint a szlovák kormány és az olasz maffia közti kapcsolatokkal foglalkozott. Fico miniszterelnök meneszti belügyminiszterét, hogy ez elég-e, a szlovák-magyar Most-Híd párton múlik.
Így látja Brüsszel a magyar sikersztorit Magyarországon rekordszintet ért el a foglalkoztatás, sokat csökkent a munkanélküliség, újra növekedésnek indultak a keresetek, és pl. a fiatalokat célzó munkaerőpiaci programok sikeresnek...
Ezt mindenképp intézd el a hosszú hétvége előtt: milliók múlhatnak rajta Sokan feledkeznek meg erről, aztán jön a fekete leves....

Top hírek:
Mindkét kormány szeretne BudapestBukarest gyorsvasutat, csak fizetni ne kelljen A Budapest és Bukarest közötti vasúti infrastruktúra alkalmatlan arra, hogy fejlesszék, újat kell építeni, ha gyorsvasutat akarnak. Akár 3000 milliárd forint is lehet a költség.
Nincs már európai a világ 5 leggazdagabb embere között Nincs európai a világ öt leggazdagabb embere között - számol be a hírről a Bloomberg. A Bloomberg Billionaires Index adatai szerint pénteken Bernard Arnault francia üzletember két helyet rontva a...
Hol tartunk a németekhez képest? A családi vállalkozások fontosságáról beszélt Orbán Viktor miniszterelnök, miután bejelentették a Rosenberger Magyarország Kft. hatmilliárd forint értékű új beruházását. Ennek kapcsán összefoglaltuk,...
Így változott a forint ma reggel Alig változott a forint árfolyama hétfőre virradóra a péntek estihez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
Az EU-ba kerülő veszélyes termékek több mint fele kínai gyártmány Az Európai Bizottság friss jelentése szerint tavaly kétezer problémás árunál kellett riasztani a tagállamokat.
A németeknek is fáj a Brexit A német vállalatok évente mintegy 9 milliárd eurót veszítenek Nagy-Britannia európai uniós tagságának megszűnésén, ha a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) szabályai fognak érvényesülni az áruk, a...