Nem a számlák mennyiségétől függ, hogy érdemes-e áttérni online számlázásra

A hazai vállalkozások tizede már online számlázóprogramot használ, mások meg azért válthatnak, mert a 100 ezer forint feletti áfa-tartalmú ügyleteket július 1-jétől kötelező lesz bejelenteni a NAV-nak derül ki az eNET és a Számlázz.hu felméréséből.

2018. március 13. 7:02

A cikk folytatása...Friss hírek
A Red Bull Air Race hozzájárul a magyar turizmus sikeréhez A Red Bull Air Race világbajnokság budapesti futama 2004 óta a turizmus és Magyarország turisztikai országmárkája szempontjából is jelentős hasznot hoz az országnak - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) pénteken az MTI-vel.
Itt van a legtöbb genetikailag módosított növény - egy ábrán A világon 28 országban termesztenek genetikailag módosított (gm) növényeket. 2016-ban a gm-növények vetésterülete összesen 185,1 millió hektár
16 milliárdból épül uszoda Szegeden Három medence lesz benne.
Hazánk a világ tizenötödik legbiztonságosabb állama A polgárőrség munkája nélkül nem lehetne Magyarország a világ tizenötödik legbiztonságosabb országa - mondta a belügyminiszter a XXIV. Országos Polgárőr Nap és a VII. Országos Polgárőr Lovas Szemle megnyitóünnepségén Baján.
Drágul a tej, a vaj, a tejföl A magasabb zsírtartalmú termékek már tavaly drágultak az európai tejhiány miatt, most még többe kerülnek majd.
Elő a lottószelvényekkel, lássuk, mennyire van oka örülni Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, egy hét múlva már 445 millió forintos főnyereményért ikszelhetünk.

Top hírek:
Donald Trump kivárna a bevándorlási törvénytervezettel Donald Trump amerikai elnök arra bíztatta a republikánus törvényhozókat, hogy "ne vesztegessék tovább az időt" a bevándorlási törvénytervezettel, hanem várják meg az őszi félidős választásokat.
Medencét szeretne a kertjébe? Mutatjuk az árát Akkora a munkaerőhiány az építőiparban, hogy az épített medencék esetében csak az építkezési munkálatok több millió forintba kerülnek, és akkor magáról a szerkezet áráról még nem is beszéltünk.
Drágul a tej, a vaj, a tejföl A magasabb zsírtartalmú termékek már tavaly drágultak az európai tejhiány miatt, most még többe kerülnek majd.
Teljes bukás volt az áfacsökkentés Továbbra is többe kerül a hal, mint egy éve, amikor magasabb volt az adója.
Itt állnak meg azok az ingatlanvásárlók, akik nem mennek a Balatonig Egyre többen vásárolnak nyaralót a Velencei-tónál, és a lakásépítés is beindult.
Jövőre választások lesznek Magyarországon - ki nem találod, miről szavazunk Bár úgy tűnhet, mintha az Európai Parlament képviselőire szavaznánk, valójában a migránsokról szavazunk majd a kormány szerint, és Sorosról. Pont, mint a magyar parlamenti választásokon.