Angelina Jolie utódja elképesztően dögös - Gyönyörű ruhába bújt az esti premierre

Alicia Vikander nagyon csinos volt a Tomb Raider díszbemutatóján.

2018. március 13. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Angelina Jolie: "Imádom, ahogy öregszem" A színésznő elárulta, hogy látja a hibáit, de amit szintén lát magán, az a saját családja.
Fiatalabb pasira hajt Angelina Jolie 9 évvel fiatalabb férfi szemelt ki magának Angelina Joliet. A 33 éves Garrett Hedlund a 2014-es Rendíthetetlen című film forgatásán ismerte meg a 42 éves sztárt, aki mellesleg a film rendezője ...
Aranyos az új Lara Croft, de ez még mindig csak passzív videojátékozás A régi Tomb Raider-adaptációkban az Oscar-díjas Angelina Jolie akciókalandozott, az újban az Oscar-díjas Alicia Vikander ugrándozik. A játék rajongói talán szeretni fogják a filmet, de tömegesen eláj...
Nincs Oscar-gála Angelina Jolie-momentum nélkül A legmerészebb ruha, elképesztő lábvillantással
Az Oscar-gálán lesz még egy magyar: Doron Anita, aki Angelina Jolie-nak írt forgatókönyvet Beregszászról indult és bejárta a fél világot. A legjobb animáció kategóriájában jelölt filmjébe beleírt egy szálat, amelyet a magyar népmesék ihlettek.
Jennifer Aniston férje Angelina Jolie-val készül társulni Ha a hírek igaznak bizonyulnak, akkor Jen második pasiját szerezné meg Angelina.

A nő, akiből sugárzik az elegancia: stílusleckék Angelina Jolie-tól Természetessége a fegyvere.
Angelina Jolie hátáról is szólt idén a brit filmgála - képgaléria A 2018-as BAFTA-díjátadó képekben.
Saját viaszszobrának öltözött Angelina Jolie Nagyon furcsa volt ebben a ruhában a színész-, rendezőnő
Remasterelik az első három Tomb Raidert Mérsékelt renováláson esik át az első három Tomb Raider-játék, a remasterek alapját az eddig megjelent mobilos játékok jelentik. A jó hír az, hogy nem is kell értük külön fizetni.
Egy kicsit újrakeverik az első három Tomb Raider játékot A mobilos változatokat is készítő Realtech VR dolgozik a Tomb Raider 1, 2 és 3 remasterein, de nem kell nagy dologra gondolni. Ennek viszont van előnye is.
Duplázz Lara Crofttal a hosszú hétvégén! Ajánló - Az igazi élmény ott kezdődik, ahol a racionalitás véget ér. Most megadatott a lehetőség. Tomb Raider filmek március 15-én és 16-án este a TV2-n!