Angelina Jolie utódja elképesztően dögös - Gyönyörű ruhába bújt az esti premierre

Alicia Vikander nagyon csinos volt a Tomb Raider díszbemutatóján.

2018. március 13. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megegyezésre kényszeríti a bíróság Angelina Joliet és Brad Pittet Egy los angelesi bíróság döntése értelmében együtt kell működnie egymással Hollywood egykori álompárjának. Különösen Angelina Jolie (43) veszíthet sokat, hiszen elvehetik tőle gyermekei elsődleges fel...

Ő volt Angelina Jolie első férje - Kevesen tudják, hogy háromszor is házasodott Még a kilencvenes években voltak együtt.
Gyerekei ellene fordultak: Elveszítheti felügyeleti jogát Angelina Jolie Úgy tűnik, ezt a csatát Brad nyeri.
Angelina Jolie így ünnepelte 43. születésnapját - Ilyen vidámnak is rég láttuk Vidámparkba ment a gyerkőceivel az Oscar-díjas színésznő.
Ezért nem ment el Angelina Jolie a royal esküvőre Mindenki azt várta, hogy Clooney-ék és Beckhamék mellett ő is ott lesz majd Harry és Meghan esküvőjén, de a színésznő nem jelent meg az eseményen.
Különleges film készül Angelina Jolie-val Pán Péter és az Alice Csodaországban történetét ötvöző film készül Angelina Jolie-val az egyik főszerepben.

Michelle Pfeiffer játszik a Demóna folytatásában De persze visszatér Angelina Jolie és Elle Fanning is a Disney Csipkerózsika mesefilmjébe.
Angelina Jolie bemutatja: a tökéletes photobomb Elle Fanning szelfijébe egyszer csak betolakodott Angelina Jolie, nem is akárhogy.
Nagy Alekosz Angelina Jolie akar lenni
Hetekig nem láthatja a gyerekeit Angelina Jolie Akár két hónapig is távol lehet hat gyermekétől Angelina Jolie. Az Oscar-díjas színésznő hamarosan Londonban forgatja a nagysikerű Demóna című film folytatását. A sztár hosszú évek óta nem vállalt ...
Angelina Jolie őrjöng - nem viheti ki Amerikából a gyermekeit Amíg a válópere le nem zárul, nincs több külföldi utazás.
Brad Pitt bemutatta új barátnőjét Angelina Jolie-nak? Úgy tűnik a végéhez ért a Brangelina-dráma, hiszen Brad legújabb kiszemeltjével már Angie is összebarátkozott.