Kósa, Semjén és a pancserek: a szemünk előtt omlik össze a kommunikáció

2018. március 13. 13:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Persze, hogy jönnek az elméletek: Kósa a brókerbalhék előtt "kapta" a pénzt
Semjén: meg kell őrizni a világ magyarságát A magyar megmaradás fundamentuma, hogy nemcsak az anyaországi magyarságot kell megőrizni, hanem a Kárpát-medencei és a világ magyarságát is.
Olyan fegyvereket találtak egy kesztölci orvvadásznál, hogy Semjén Zsolt is csak csettintene
Távozásra szólította fel a közéletből Hadházyt a Fidesz Kétségbeesett próbálkozás a baloldali pártok részéről Semjén Zsolt támadása.
"Semjén Zsolt különleges vadászata" Több millió forintból, helikopteres luxusvadászaton vett részt Semjén Zsolt. Ezt állította több hírportál is. A lapok bizonyításul még egy fényképet is közzétettek. Az igazságról már az Origó számolt ...
Semjénék kivágták a helyi elnököt, ő a hátsó ajtón tért vissza Szalma Botond nagyobb önállóságot akart a KDNP-nek, de Semjén Zsolték inkább kicsapták őt. A bíróság azonban neki adott igazat.

Semjén: Isten országát próbálom építeni
Semjén Zsolt a média nyakába varrja a hódmezővásárhelyi vereséget
Kósa Lajos, vér és tej Debrecenben (videó) Durvul a kampány.
Kósa: prioritás az óvodafejlesztési program Növelte az óvodai rendszer terhelését az, hogy az eddigi öt- helyett háromévesen kötelező óvodába adni a gyerekeket, ezért a kormány a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programon (TOP) ker...
Semjén Zsolt: Egymillió Meghívó a Nemzeti Fórum - Kölcsey Köre konferencia-sorozata 51. rendezvényére.
Orbán, Semjén, Kövér a Fidesz-KDNP lista élén Hivatalossá vált a FideszKDNP országos választási listája, amelyet Orbán Viktor vezet és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke áll a második helyen.