Kósa, Semjén és a pancserek: a szemünk előtt omlik össze a kommunikáció

2018. március 13. 13:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új dokumentum keverheti bajba Semjén Zsolt szarvasvadászt Megszólalt a svédországi utakat finanszírozó üzletember is. A 24.hu birtokába került levél szerint valaki nem mond igazat.

Pillantás a kilencedikről - Kósa pénze Legalább ennyire hiteles lett volna, ha a migránsokat okolja, még akkor is, ha az eset idején még hírből sem hallottunk bevándorlókról.
A csengeri 1300 milliárdos nő állítja: 50 milliót adott készpénzben Kósa Lajosnak Ügyvédje szerint heteken belül Magyarországra szállíthatják Szabó Gábornét Svájcból, ahol a menedékjogi eljárás során "kitálalt."
Kósa az 1300 milliárdról: Az ellenzék pénzért mindenre kész Kósa azt sejteti, szándékosan küldhették rá a csengeri nőt, és hamisak a közjegyzői papírok.
Semjén: Sok ünneplésre nincs okuk az utódállamoknak Meg kell gyászolnunk Trianont, hiszen a magyar történelem egyik legnagyobb tragédiájáról van szó – emelte ki Semjén Zsolt az ECHO TV Napi aktuális című műsorának június 4-ei adásában, a mini...
Semjén: Răspunsurile la Trianon înseamnă viaţa în următoarelor secole Isztimér, luni, 4 iunie 2018 (MTI) - Scopul legii privind înfiinţarea zilei solidarităţii naţiunii a fost "oferirea unor răspunsuri la Trianon, pentru că ele reprezintă viaţa în următoarele secol...

A fost inaugurată clădirea extinsă şi renovată a Liceului "Apáczai Csere János" din Cluj-Napoca Cluj-Napoca, sâmbătă, 2 iunie 2018 (MTI) - Clădirea extinsă şi renovată a Liceului "Apáczai Csere János" din Cluj-Napoca, a fost inaugurată, sâmbătă, cu o festivitate şi o slujbă religioasă....
Funktasztikus Semjén Zsoltra vadászna a Zemplénben
Kósa Lajos megköszönte az erdélyi szavazatokat, de nem verték nagy dobra látogatását A külhoni magyar közösség tagjai szinte egyhangúlag kiálltak a FideszKDNP mellett mondta Kósa Lajos a Bihar Megyei Önkormányzati Konferencia nevű rendezvényen.
Valódi európai önvédelem A Breitbart amerikai konzervatív portál kikérte Semjén Zsolt véleményét a tömeges bevándorlásról.
N. Kósa Judit: Feljegyzések a 45-ös évre Úgy számolom, dr. Volenszky Béla valamikor 1944 őszén küldhette nyomdába a Munkaadók előjegyzési naplója 1945. évre című kiadványát.
Újabb hat monográfiát jelentetett meg az MMA Monográfia jelent meg a 80 éves Kósa Ferenc Kossuth-díjas filmrendezőről a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) gondozásában, emellett a magyar irodalom kimagasló alkotóiról szóló kismonográfia sorozata is...