Madonna fotóján túlszaladt a Photoshop - Felismerhetetlenné retusálták

A rajongók nagyon kiakadtak az énekesnő fotója láttán.

2018. március 13. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A nyers igazság - Így néznek ki a nők bikiniben, photoshop nélkül Úgy gyönyörűek, ahogy vannak.

Ismét támad a Photoshop-nindzsa ingatlanos Eladó a Kinizsi vár malma, egy földszintes irodaház a Váci útnál, és egy hotel Rákosszentmihályon.

Friss hírek
Étkezési zavarokkal küzdenek a Luxusfeleségek Az egész napos munka és szereplés közepette van, hogy késő délutánig egy falatot sem esznek a feleségek.
Milliókkal verték át Bódi Csabit A tágas, új családi ház helyett albérletben kell meghúznia magát Bódi Csabinak, akit a saját rokona több tízmillióval károsított meg.
Pártos Csilla régi otthona közelében kezd új életet Ha Pécsi Ildikó menye kiköltözik abból a házból, ahol korábban a férjével élt, az utolsó szál is elszakad, ami Pártos Csillát volt családjához kötötte.
Medvére kenték az abonyi vérengzést Félelmetes hír terjedt el a Pest megyei Abonyban: egy rejtélyes ragadozó 15 birkát mészárolt le. Többen is arra gyanakodtak, hogy egy olyan medve végzett az állatokkal, amely már korábban is járt a településen.
Drogbotrány Balatonfüreden Két gimnáziumot hálóztak be a kábítószerárusok Negyven gimnazista bukott meg droggal Füreden. Érettségi előtt tört ki a botrány. Vásárolta, adta és szívta a füvet többtucatnyi most lebukott balatonfüredi középiskolás. A városban tavaly is volt már hasonló botrány: akkor egy másik iskola 20 tanulója drogozott.
Pálfordulás az európai politikában Európának közös biztonság- és védelempolitikára van szüksége az osztrák kancellár szerint. Sebastian Kurz egy lapinterjúban azt mondta: meg kell szüntetni a nyugat és a kelet, valamint az észak és dél közötti különbségeket a kontinensen. ...

10 ismert kép, amit a Photoshop csak még jobbá tett: kár lett volna kihagyni Az internet szegényebb lett volna, ha ezek a képek nem készülnek el - egyik-másik jobb, mint az eredeti.
Sokvégtagos címlappal gúnyolódik a photoshop-bakikon a GQ A magazin elsősorban a Vanity Fairnek szúr oda egyet a szétphotoshoppolt borítójáért.
Nem Photoshop! Az öt szín folyója tényleg szivárványként ragyog - A vízesések a legszebbek A Cao Cristales-t nem véletlenül hívják szivárvány- vagy kristályfolyónak.

Top hírek:
Jakupcsek Gabriella lánya jól megnőtt - Emma le sem tagadhatná az anyját Jakupcsek Gabriella lánya, Emma már kilenc és fél éves.
2 hónappal a szakítás után eljegyezték a TV2 sztárját - Menyasszony lett Kárpáti Rebeka Kárpáti Rebeka két hónapon belül szakított, majd kibékült párjával, aki el is jegyezte.
4 gyakori hiba, ami tönkreteszi a mosogatógépet: mégis sokan elkövetik őket A mosogatógéped hosszabb életű lesz, ha nem követed el az általános hibákat.
Meghan apja óriási felfordulást okozott a palotában - Erről biztosan nem beszélhetett volna Interjút adott a hercegné édesapja, azonban nem sokat javított a hírnevén.
Gáspár Bea testhez álló ruhát húzott - Evelinnél is vékonyabbra fogy lassan Gáspár Bea olyan látványosan lefogyott, mint idősebbik lánya, Evelin.
Citromos, mascarponés máktorta: olyan finom, hogy nem éred be egy szelettel A pitetorta a nyár nagy slágere. Próbáld ki mascarponés, mákos töltelékkel, és kápráztass el mindenkit!