Súlyos pénzügyi bűncselekmény miatt nyomoznak Trump személyi titkára után, kirúgták a Fehér Házból

John McEntee a kampány kezdete óta állandóan Trump közelében volt, de most mennie kellett.

2018. március 13. 17:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Donald Trump felvetette fel a visszatoloncolást Donald Trump amerikai elnök az illegális bevándorlók jogi eljárás nélküli visszatoloncolását vetette fel vasárnapi Twitter-bejegyzésében

Trump különös találkozója Az elnök az illegális bevándorlók által elkövetett bűncselekmények áldozatait fogadta.
Trump miatt kitört a frász az autógyártókon Újabb vámot helyezett kilátásba az amerikai elnök.
"Engem tényleg nem érdekel" feliratú kabátban indult el Trump felesége, hogy megnézze a családjaiktól elszakított gyerekek gyűjtőtáborát Hiába volt empatikus a helyszínen Melanie Trump, ruhaválasztása komoly hibának bizonyult.
Trump: A családokat együtt tartjuk, de a szigor változatlan marad a határon Az elnök bevallotta, lánya és felesége is nyomást gyakorolt rá, hogy változtassa meg a szabályzást.
Merkel: A német bűnügyi statisztika magáért beszél A német bűnügyi statisztika magáért beszél és bátorító mondta Angela Merkel kedden Donald Trump Twitter-bejegyzéseivel kapcsolatban, amelyekben az amerikai elnök azt állította, hogy Németországban nö...

Donald Trump űrhaderő létrehozására kérte fel a Pentagont Trump már korábban is jelezte, hogy szívesen látná egy hatodik haderőnem létrehozását.
Trump sötét guruja, a magyar származású Roger Stone is találkozott egy orosszal a 2016-os elnökválasztási kampányban Korábban tagadta, hogy bármilyen orosszal találkozott volna. Most azt mondja, hogy csak nem emlékezett a jelentéktelen találkozásra, ami szerinte leginkább az FBI csapdájának tűnik.
A nap legfontosabb hírei 2018. június 16. Argentína botlott, Trump felhívta Orbánt, visszatért a maci.
Trump minisztere a Bibliára hivatkozva védte a migráns családok szétválasztását Isten is azt mondta Nehémiás, hogy építsen falat.
A születésnapos Trump megkapta ajándékát az igazságügytől az FBI Clinton-vizsgálatáról A tavaly kirúgott FBI-igazgató hibázott a Clinton-ügyben, de állítólag nem volt elfogult. Két magas rangú FBI-tisztségviselőt is hibáztatnak, valamint Loretta Lynch volt igazságügyi minisztert is, ak...
Putyin szívesen látná az amerikai elnököt a világbajnokságon A labdarúgó-világbajnokságon Donald Trump amerikai elnök is szívesen látott vendég, más államok vezetőihez hasonlóan - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak szerdán Moszkvában.