Demokraták

2018. március 13. 18:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyurcsány: Az egyetlen kérdés, hogy mennek vagy maradnak a kormánypártok A választás egyetlen kérdésre egyszerűsödött le: "ezek mennek vagy maradnak" fogalmazott a kormánypártokra utalva a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a párt székesfehérvári lakossági fórumán.
A nap legfontosabb hírei – 2018. március 13. Kósa Lajosra milliárdokat bíztak (vagy nem), Matolcsy luxusházban él, sztár jön a Szigetre. Ez volt a kedd.
Hetven új útvonalat indít a nyárig a Wizz Air Huszonegy új Airbus A320-as családba tartozó repülőgépet vesz át idén a magyar hátterű Wizz Air diszkont légitársaság, amely négy új célállomást és hetven új útvonalat vesz fel járathálózatába.
Zsigó Róbert: Április 8-án a jövőnkről döntünk A politikus szerint saját életünkről, gyermekeink és unokáink jövőjéről döntünk majd.
Férfi szeretőjét rejthette Mona Lisa vonásaiba Da Vinci - Ki van valójában a képen? Mona Lisa vonásainak misztikuma a mai napig kérdéseket vet fel.
Nyolc magyarral (!) állt ki a Puskás, de megint kikapott Pintér Attila csapatának nagyon nem megy.

Top hírek:
Drámai a helyzet: özönlenek a migránsok Németországba főleg az EU-ból Csak 2016-ban 1,8 millió migráns özönlötte el Németországot, a legnagyobb bevándorlói tömeg a románoké volt. És 1 365 178-an vándoroltak ki.
Napi horoszkóp - március 13 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Rossz hír a Samsungnak: az iPhone X még mindig gyorsabb, mint az S9 A Samsung Galaxy S9 a valaha készült legerősebb androidos okostelefon lett, de kérdés, mire elég ez az Apple tavaly bemutatott iPhone X-ese ellen.
Ilyen büntetést kapott az egymillió forinttal eltűnt postást Jogerősen háromszáz óra közmunkára ítélte a Mátészalkai Járásbíróság azt a postai kézbesítőt, aki elsikkasztotta a postai küldeményként rábízott csaknem egymillió forintot - közölte a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Felgyorsítanák a tőkepiaci unió megvalósítását Az Európai Bizottság a tőkepiaci unió megvalósítása érdekben javaslatokat terjesztett elő az alternatív finanszírozási források előmozdítására és a határokon átnyúló befektetések akadályainak lebontására - közölte Valdis Dombrovskis, az uniós bizottság pénzügyi stabilitásért, pénzügyi szolgáltatásokért és tőkepiaci unióért felelős alelnöke sajtótájékoztatóján hétfőn.
Nőtt a román külkereskedelmi mérleg hiánya Januárban a román külkereskedelmi mérleg hiánya elérte a 775 millió eurót, ami csaknem 170 millió euróval nagyobb a tavalyi év első hónapjában mért értékhez képest - közölte hétfőn a román országos statisztikai intézet.