Még nem vették őrizetbe a pisztollyal reklamáló klubtulajdonost

A FIFA delegációt küldött Görögországba a focibajnokság felfüggesztése miatt.

2018. március 13. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ismét pénzhez jutott Görögország 10 évvel meghosszabbították Görögország 96,6 milliárd eurós adósságát.

Összeülnek az eurózóna pénzügyminiszterei, újabb könnyítést kaphatnak a görögök Luxemburgban ülnek majd össze az eurozóna pénzügyminiszterei csütörtökön, hogy megvitassák, enyhítik-e Görögország adósságának törlesztési feltételeit. A jelenleg érvényben lévő megállapodás...
Beletiport egy 7 éves kisfiú lelkébe a FIFA Kathryn Conn csak egy ártatlan videót töltött fel kisfia gólöröméről a közösségi médiára, de a FIFA töröltette a felvételt. Az 5 másodperces videón Conn hét éves fia Alex látható, ahogy ugrálva...
Blatter a vb-t élvezni érkezett Oroszországba 2015-ben jogerősen hat évre tiltotta el a FIFA összeférhetetlenség és hűtlen kezelés miatt.
Az egyiptomi El-Hadarj szerint a kapusok a FIFA áldozatai
Új nevet kap Macedónia Megegyezett Macedónia névváltoztatásáról Görögország és Macedónia 27 év vita után, a két ország külügyminisztere aláírta a névváltozásról szóló megegyezést. Ezt megelőzően több ezren tüntettek a parla...

Több mint ötezer nézőt hiányol a FIFA A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indít, mert a vártnál alacsonyabb volt a nézőszám pénteken az oroszországi világbajnokság Uruguay-Egyiptom csoportmérkőzésén.
A mindentől eltiltott Blatter Oroszországba megy Nemcsak a FIFA volt elnökét, de Michel Platinit is meghívta a vb-re Vlagyimir Putyin.
E3 2018: FIFA 19 - Switchen végre haverokkal is A FIFA 18 Nintendo Switch-es verziója valami egészen érthetetlen módon nem támogatta a barátok közti online játékot. Az idei felvonásban az EA kiköszörülte ezt a mellélövést, így már nem csak idegenek...
Blattert minden focival kapcsolatos dologtól eltiltotta a FIFA, de azért Putyin meghívására elutazik a világbajnokságra A korrupciós botrányba belebukott Blatter vezette a FIFA-t akkor is, amikor Oroszország megkapta a világbajnokság rendezési jogát.
Megvariálja a FIFA a világranglistát Újraindul a matek: súlyozzák a különböző meccseket, a vb-döntő 12-szer annyit ér majd, mint egy barátságos meccs.
Macron testőre és egy terroristákat bújtató bűnöző együtt FIFA-ztak A bűnöző lakásában rejtőztek a párizsi terrortámadások utolsóként elfogott terroristái.