Még nem vették őrizetbe a pisztollyal reklamáló klubtulajdonost

A FIFA delegációt küldött Görögországba a focibajnokság felfüggesztése miatt.

2018. március 13. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lecsapott a FIFA a szebb napokat is látott klubra A nemzetközi szövetség a trencsényieknek adott igazat.
A magyar gyerekfutballista-import 4. a világon Vannak akadémiáink, ahol szinte nincs is magyar futballtehetség. Megdöbbentő helyezésünk a FIFA egész világra kiterjedő rangsorában nem vicc. De kinek jó ez és miért?
FIFA-UEFA - Videóbírón vitáznak "A rendszer jó, de még sokat kell javítani rajta."
2018-as foci vb: fontos újítás lesz Az IFAB szombati ülésén szavazott a reform mellett, amelynek bevezetéséről véglegesen és részleteiben a nemzetközi sportági szövetség, a FIFA vezérkara határozhat március közepi, kolumb...
A FIFA elnöke jó hírrel szolgált Irán női futballrajongóinak Gianni Infantino látta, ahogy Teheránban 35 nőt a rendőrök vittek el a focimeccsről.
Olajkincsen veszekszik Albánia és Görögország Albániának nagyon kéne az EU, de inkább füvet termeszt és veszekedik a görögökkel. A feloldhatatlannak tűnő konfliktus mellett is van baja bőven az albánoknak.

Nem ártana futballt is csinálnia Csányinak Az új FIFA-alelnök még egy pozitív szabályt sem vitt végig a hazájában. De a fejlődés óriási.
Négy javaslattal állt elő Macedónia a névvita rendezésére Athén kifogásolja a Macedónia elnevezést, arra hivatkozva, hogy az, valamint a macedón alkotmány egyes cikkei rejtett területi követeléseket tartalmazhatnak Görögország hasonló nevű északi tartománya ...
Csányi: Egyik célom a különbségek csökkentése a klubok között Csányi Sándor azután beszélt, hogy megválasztották a FIFA alelnökének.
Olyan öt- és kétezres jön, amilyet még nem láttál Az orosz FIFA bajnokság tiszteletére bocsát ki emlékérméket a jegybank.
A Fitch javított Görögország adósbesorolásán B mínuszról B-re javította Görögország devizában fennálló szuverén adósosztályzatát.
Történelmi kompromisszum után kaphat új nevet Macedónia Megoldódni látszik Macedónia és Görögország 27 éves névvitája, így elhárulhat a macedón EU-tagság megadásának fő akadálya. Az unió nem zárja ki a többi nyugat-balkáni állam felvételét sem, amivel úja...