Trump csak órákkal azután hívta fel Tillersont, hogy a Twitteren bejelentette a kirúgását

Mindenki ilyen főnökről álmodik.

2018. március 13. 19:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy másik játékon is dolgoznak a Rage 2 társfejlesztői A Twitteren hintettek el egy képkockát az egyelőre névtelen játékból.

Eltörte az internetet a férfi, aki rosszul eszi a Kit Katot Hisztéria tört ki a Twitteren, mikor megjelent egy fotó arról, hogy egy férfi nem tudja, hogyan kell enni a csokit.
Hitman 2 - már a héten bejelentik Először Twitteren kezdték el tease-elni, majd kiszivárgott a logó is. Teljes értékű folytatás jön, nem csak egy második szezon.
Hitman-bejelentést kapunk csütörtökön Intenzív teaselésbe kezdett az IO Interactive és a Hitman-sorozat újdonsült kiadója, a Warner Bros. A Twitteren bedobott posztok szerint csütörtökön számíthatunk a nagy leleplezésre.
Panorámafotót akart csinálni kutyusáról, a végeredmény most a legjobb dolog az interneten A Twitter népe pedig rögtön kiborult
Teaser előzetest kapott az Anthem A Twitter bejegyzést egyfajta hangulatfokozónak szánják, a teljes bemutatóra jövő hét szombatig kell várnunk.

Tom Cruise megállíthatatlan: jön a Top Gun 2 A színész Twitterén tudatta a nagyvilággal: megkezdték a forgatást.
Morbid önkielégítés és csetelés a fellegekben Repülés közben, utastársa szeme láttára elégítette ki magát egy férfi egy amerikai repülőjáraton. Az elkövető vélhetően las vegasi élményeit folytatta most a virtuális valóság segítségével, ülőszomszé...
Fiúnéven szólítja lányát Ryan Reynolds Alaposan lejáratta magát Ryan Reynolds. A színész a felesége Twitterén hagyott ciki üzenetet: Te vittél be engem a kórházba, mikor vajúdtál idézte fel Ryan, miután látta felesége hamarosan debütá...
Nioh - örülnek a fejlesztők, fontos mérföldkőhöz érkezett a játék A Team Ninja Twitteren jelentette be, hogy immár több mint kétmillió kardforgató öli a szörnyeket játékukban.
Musk csak úgy mellékesen elárulta, mikor mutatják be a Tesla új SUV-ját Elon Musk nagyon aktív volt az elmúlt órákban a Twitteren, jól kiosztotta a médiának azt a részét, amelyik valótlanságokat (értsd: rosszat) mer írni a Tesláról, de közben arról is elejtett egy infót,....
Orosz trollnak nézi a Twitter a bolgárokat Cirill betűk használata miatt szívnak a felhasználók.