Talán, mert túl cigányosak a dalok

Húsz éve jelent meg a Fekete Vonat első albuma, és meghozta a popzenei áttörést a romáknak. Kétrészes sorozatban térképezzük fel, hogy mi a helyzet ma, két évtizeddel később. Második cikkünkben arra kerestük a választ, hogy miért nem halljuk a rádiókban az olyan roma előadők dalait, mint Rostás Dorina, akinek Buli Buli című száma többmilliós letöltést ért el a YouTube-on.

2018. március 13. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Apró, de fontos újdonság a YouTube mobilappjában Az asztali változat után mobilon is beállíthatjuk a sötét hátteret.
Elég jó, ha elég cigányos? A hazai roma pop 20 évvel az áttörés után Húsz éve jelent meg a Fekete Vonat első albuma, és meghozta a popzenei áttörést a romáknak. Kétrészes sorozatban térképezzük fel, hogy mi a helyzet ma, két évtizeddel később. Első cikkünkben L.L. Jun...
Legalább 3000 ember halálát okozta, most YouTube-sztár Pablo Escobar egykori bérgyilkosa Popeye ma is jól megél bűnöző múltjából. Mikor nem videózik, turistákat vezet körbe bűntényei helyszínein. A sikere viszont nem mindenkinek tetszik.
24 ezren rajonganak a 6 éves Csanádért Csak néhány hete ünnepelte hatodik születésnapját Bánki Csanád, máris több mint húszezer rajongója van. Csani Csenöl néven ugyanis saját csatornát indított a You Tube-on a vagány kisfiú, aki bátyja, B...
"Ugye Elios még, ugye Elios még, ha olvastad az Olaf-jelentést" Az internet népe nem felejt és nem kímél. Szerdán került fel a YouTube-ra a Békemenet-rekviem: régi nóta, új szöveg, nagyon ismert arcok. És egy kíméletlen ítélet.
GTA VI - irány Vice City és a 2022-es premier? A The Know névre keresztelt YouTube-csatorna nem először szállít izgalmas híreket. Korábban ők szivárogtatták ki először, hogy úton van a Dark Souls III, így érdemes lehet odafigyelni arra, amit most ...

A magyar óvodás vloggernek már 1 millióan látták a videóit! Nem mindennapi, ami a Csani Csenöl Youtube csatornán történik: egy kisfiú már négyéves korától szedi a rajongókat!
Ép ésszel követhetetlen, amit Szalay Ricsi és Szabyest művelnek Bizonyítatlan vádak, titkos, de semmitmondó hangfelvételek, végtelen műbalhésorozat tartja izgalomban a magyar YouTube-ot.
A YouTube diszkriminálja a fehér férfiakat egy HR-es szerint Túlzott kisebbségvédelem a többség ellen? A vád szerint a Szilícium-völgyben faji alapon döntenek.
A YouTube azt állítja, csak tévedésből törölte a jobboldali csatornákat Trump kedvenc összeesküvéselméleti oldala is közel a felfüggesztéshez. A jobboldal ellen-YouTube-ot szeretne.
Vége az ingyenebédnek már nehezebben gazdagodsz meg Youtube videóiddal Az internetes videózás, és annak koronázatlan királya, a YouTube bárki számára lehetővé tette, hogy popsztár, filmsztár vagy épp zseniális filmrendező legyen, és akkora sikere is lehessen, mint a nagy...
Lemondott egy ausztrál főrendőr, miután kiderült, hogy rasszista kommentelőként éli ki magát a Youtube-on A főnökét pedig szexista kommentekben sértegette.