Csinált egy ütős új SSD-t az Intel, amit felpörgetheti az ön számítógépét is

Az Intel által kifejlesztett 800P végre egy nagyközönség számára is elérhető Optane SSD-t jelent, ami ötvözi a RAM és a flash memória legjobb tulajdonságait.

2018. március 13. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

2020-ban érkezik az Intel első dedikált GPU-ja Az Intel egyik hivatalos Twitter csatornája publikálta a hírt, ami ennél több konkrétumot sajnos nem tartalmaz.

Magyarázkodik computexes demója kapcsán az Intel Elfelejtettek szólni, hogy a 28-magos 5 GHz közelében működő lapka tuningolt volt.
Az AMD kiütötte az Intelt A Computex 2018-on az Intel 28 magos Core lapkájára egy 32 magos Threadripper 2-vel licitált rá.
AMD és Nvidia egy laptop-testben? Van ilyen! Az ASUS összeeresztett egy Ryzen processzort és egy GeForce grafikus vezérlőt az X570 laptop burkolata alatt, tehát itt az Intel-AMD világbéke. Mutatjuk videón is, mit tud a pacifista apróság.
Mostantól CPU-n is tudja futtatni a Vulkan shadereit az Intel A vállalat ezzel vezető szerepet szánhat a SPIR-V-nek az eltérő architektúráik kiszolgálásában.
Itt az Intel nagy bejelentése: kész a 28 (!) magos processzor Az Intel soha nem látott erőt húzott elő a kalapból, örülhetnek az asztali gépet használók.

Csúcsprocesszorral ünnepel az Intel Túlhajtás nélkül akár 5 GHz-en is működhet az új Core i7.
Igazi processzorbajnokot ad ki az Intel Egy igazán gyors és nagyteljesítményű processzorral ünnepli az Intel a neves, 1978-ban bevezetett processzorának születésnapját.
220 pontot repesztett a Dow a jó hangulatban Végig jelentős emelkedést mutattak a vezető amerikai részvényindexek, a jó hangulat pedig egészen a zárásig kitartott. Versenyt futott az Intel és a DowDuPont 2018.06.01 22:08Végig a technológiai...
Itt az Intel nem felejtő Optane memóriája Adatközpontokban vetik majd be a DIMM formátumba öntött, nem felejtő Intel Optane memóriamodulokat.
Két üzlet is listázza az Intel ünnepi processzorát A vállalat az x86 40 éves történelme előtt akar tisztelegni a Core i7-8086K-val.
Hardveres védelemmel sem lesznek tökéletesek az Intel processzorok Az Intel hardveres intézkedései sem nyújtanak védelmet a Spectre 4-es variánsa ellen a jövőbeli processzoroknál.