Csinált egy ütős új SSD-t az Intel, amit felpörgetheti az ön számítógépét is

Az Intel által kifejlesztett 800P végre egy nagyközönség számára is elérhető Optane SSD-t jelent, ami ötvözi a RAM és a flash memória legjobb tulajdonságait.

2018. március 13. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jönnek a hardveresen védett Intel processzorok Az idei második félévben jönnek azok a Core és Xeon CPU-k, amelyek hardveres védettséget garantálnak a Spectre és a Meltdown résekkel szemben.
Broadcom-Qualcomm: az Intel mindenkit felzabál A Wall Street Journal jelentése szerint még bonyolultabbá válik a helyzet: az Intel felvásárolhatja a Broadcomot. Az pedig nem feltétlenül jó hír, ha egy iparágban csak egy szereplő marad.
Nem láttál még olyan erőművet, mint az MSI új GT83VR Titan laptopja A 6-magos Intel Core i7-8850H processzort 64 GB DDR4-es memória és két NVIDIA GeForce GTX 1080 segíti.
2024-re kínálhat versenyképes grafikát az Intel az AMD ellen Legalább hat év kell, mire a hardver mellett a szoftveres háttér is felnő a feladathoz.
Meghozta a tömegeknek szánt Optane-t az Intel Az Optane SSD 800P sorozat betömi a tátongó rést az eddigi megoldások között.
1080p-ben bármivel boldogul az Intel Hades Canyon NUC Az új NUC a Kaby Lake-G többchipes modulra épít, amely AMD Radeon Vega M integrált grafikát kínál.

Újabb javításokkal védi az Intel processzorokat a Microsoft Megérkeztek a legújabb szoftveres javítások a Windows 10-hez, amelyek az Intel processzorok sérülékenységei ellen tesznek.
Újabb Spectre variáns csapott le az Intel CPU-kra Az SgxPectre az elvileg védett SGX környezetett teszi átjáróházzá.
Látványos fejlődést hoz a laptopok világába az Intel Core i7-8750H A plusz két magnak hála látványos teljesítménynövekedésre számíthatunk.
A Dell nincs elájulva az AMD-től A Dell technológiai igazgatója szerint a remek próbálkozások ellenére nem kap majd akkora teret az AMD a kínálatban, mint az Intel.
Végre a Broadwell és a Haswell processzorokhoz is elkészült a javítás Az Intel újabb CPU-khoz adott ki frissített mikrokódot, de a a javítások sorozata még nem ért véget.
Két régebbi Intel CPU-ra is elkészült a Spectre elleni védelem A Haswell és a Broadwell került sorra, de kiderült ennek teljesítménycsökkentő mértéke is.