Az oroszok szerint provokatív, amit a britek csinálnak a megtámadott kém ügyében

Orosz politikusok szerint a Szkripal-ügy a legcinikusabb formában történő beavatkozási kísérlet az orosz választásokba. Élesedik a diplomáciai konfliktus a két ország között.

2018. március 13. 20:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Peszkov szerint visszataszítóak Johnson vádjai A Szkripal-ügy tovább rontja a brit-orosz kapcsolatot.
A digitális nagyvállalatok megadóztatása is téma lesz az EU-csúcson Elsősorban a gazdaság- és a kereskedelempolitika kérdéseit, az Egyesült Királyság uniós kilépéséről szóló tárgyalások állását, valamint Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynök angliai...
Moszkvának nem állhatott érdekében Szkripal megmérgezése A korábbi amerikai elnökök tanácsadójaként is dolgozó publicista konzervatív lapokban megjelent elemzésében érvekkel támasztja alá vélekedését.
Putyin bizonyítatlannak nevezte Macronnak a brit vádakat Bizonyítatlannak nevezte Vlagyimir Putyin a Moszkva ellen a Szkripal-ügyben megfogalmazott brit vádakat a francia hivatali partnerével, Emmanuel Macronnal folytatott telefonbeszélgetése során - közölt...
Putyin váratlan bejelentése a Szkripal-üggyel kapcsolatban Putyin: Moszkva kész együttműködni Londonnal a Szkripal-ügy felderítésében.
A csehek cáfolják az orosz vádat Csehországból is származhatott a Novicsok nevű idegméreg, amellyel néhány napja az angliai Salisburyban megpróbálták meggyilkolni Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettős ügynököt és lányát, Julija ...

Szkripal-ügy: Boris Johnson nyíltan megvádolta Putyint Peszkov ezt megbocsáthatatlannak tartja.
Válaszlépésre készül Oroszország és a NATO is Személyesen Vlagyimir Putyin dönti majd el, hogy Oroszország milyen válaszlépéseket hozzon meg Nagy-Britanniával szemben a Szkripal-ügy miatt - jelentette ki csütörtökön Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvi...
Litvinyenko özvegye szerint nem elég kemények az Oroszország elleni brit lépések Marina Litvinyenko férjét, az egykori KGB-ügynököt Nagy-Britanniában gyilkolták meg, és sokan összekötik az esetet Szkripal megmérgezésével.
Diplomáciai villongás lett a Szkripal-ügyből A brit parlamentben bemutatott cirkuszi show-nak minősítette az orosz külügyi szóvivő Theresa May vádját, hogy Oroszország áll az ex-kém megmérgezése mögött.
Szkripal-ügy: rengeteg bizonyítékot gyűjtöttek a nyomozók 200 tanút hallgattak ki a brit nyomozók, több mint 250-en dolgoznak a volt kém megmérgezésének ügyén.
A hadsereg is vizsgálja a megmérgezett kém ügyét Szergej Szkripal és lánya továbbra is válságos állapotban van.