Másfél éves kislányt mart halálra családja kutyája

A gyerekre a dédszülei vigyáztak, amikor az eb rátámadott saját kertjükben.

2018. március 13. 20:42

A cikk folytatása...



Friss hírek
Másfél éves kislányt mart halálra családja kutyája A gyerekre a dédszülei vigyáztak, amikor az eb rátámadott saját kertjükben.
Hamis aláírások lehetnek az NGM államtitkárának ajánlóívein Az ATV arról számolt be, hogy nyomoz a nagykanizsai rendőrség az ügyben.
Elkaszálták a kispesti önkormányzat-féle plakátátragasztást Az NVB egyetlen plakát ügyében hozott döntést, de eltiltották az önkormányzatot a további jogsértéstől.
"Imaszőnyegárusok" ellen intézkedtek a rendőrök Vona fórumán Megzavarták Vona Gábornak, a Jobbik elnökének kedd délutáni orosházi utcafórumát.
Szulejmán szigetvári sírhelyét ábrázoló térkép került elő 1689-es készítésű, Szigetvárt és a 2015-ben feltárt Szulejmán szultán sírkomplexuma körül kialakult kisvárost, Turbékot is ábrázoló térképre bukkantak egy németországi aukciós katalógusban - közölte Pap Norbert, a kutatás vezetője kedden az MTI-vel
Lajcsi túltolta nem kellett sokat várni a Kósa-mémekre Ezt kivételesen láttuk jönni: Kósa Lajos legújabb kalandjáról egy csengeri háztartásbeli mesés örökségéről, a sosem volt államkötvények "kamu, mégis igaz" történetéről pár óra alatt mémek tucatjai árasztották el a Coubot, lassan elfeledtetve velünk Lázár János bécsi kiruccanását.

Top hírek:
Forradalomba hívta a diákokat Szél Bernadett Oktatási vitát szervezett a miniszterelnök-jelölteknek a Független Diákparlament. Meghívták Orbán Viktort is, de a kormányfő nem ment el. Hétfő este így Karácsony Gergely, Szél Bernadett és Vona Gábor vitázott egymással. Szakpolitikai érdek- és értékütköztetés történt úgy a Gödör Klubban, hogy egyszer sem hangzott el olyan agyonhasznált kormányzati toposz, mint a migráns vagy Soros.
Kósa, Semjén és a pancserek: a szemünk előtt omlik össze a kommunikáció
Egyre biztosabb, hogy visszajön a tél Szombattól havas eső, vasárnaptól havazás és napközbeni mínuszok jönnek.
Nem tud fizetni a ruhagyár, több száz család megélhetése került veszélybe A cég számlájára 150 millió forintos inkasszót jegyzett be az adóhatóság. A fideszes vezetésű önkormányzat szerint a többségi tulajdonosnak kellene rendezni a helyzet, az ügyvezető szerint az viszont csak akkor ad pénzt, ha a cég elavult működési modelljét átalakítják.
Gyurcsány sajnálja a kirabolt országot
Bayer Zsolt feljelentette a megölésével fenyegetőző férfit A békemenet programját is módosították a fenyegetés miatt.