Hadházy áldozatának a lánya: az LMP társelnöke éveken át kínozta az apját

Azért bánt ilyen embertelenül Hadházy Ákos az idős emberrel, hogy megszerezze a lakását.

2018. március 13. 20:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kétszer fizettet magának Lázár volt államtitkára Homolya Róbert környezete faék egyszerűségű csalással szerzett dupla fizetést az általuk lezavart uniós projektekért - állítja Hadházy Ákos.

LMP: Orbán ki akarja provokálni Magyarország kilépését Hadházy Ákos LMP-s országgyűlési képviselő szerint Orbán Viktor miniszterelnök a bíróságok függetlenségének felszámolásával Magyarország kilépését készíti elő az európai unióból
Az üres ülésteremben tette le parlamenti esküjét Hadházy Ákos Ez volt a büntetés, amiért nem jelent meg az alakuló ülésen.
Az alaptörvény-módosításról és a Stop Soros törvényjavaslatról tárgyalnak a képviselők Hadházy Ákos, az LMP volt társelnöke átveszi parlamenti mandátumát.
Róna Péter is szakít az LMP-vel Az Ökopolisz Alapítvány korábbi kuratóriumi elnöke nem tudja elviselni, hogy kétéves eltiltást kapott a simicskista Hadházy Ákos, így a továbbiakban nem támogatja az LMP-t.

Sallai: Hadházy Ákos nem rossz ember Írásban kért bocsánatot az LMP egykori társelnökétől.
Vidékre tart az LMP Az új elnökség terveiről beszélt Hadházy Ákos utódja.
Két évre szóló büntetést kapott Hadházy Ákos az LMP-től A határozat kommunista szellemisége miatt kértem, hogy súlyosbítsák négy évre a büntetésemet, reagált a volt társelnök.
Fidesz: a mezőgazdasági bizottság vegye napirendre Hadházy Ákos gyanús földügyeit! Győrffy Balázs közölte: szeretné, ha a nemzeti földalapkezelő és a témában illetékes államtitkár beszámolna a rendelkezésükre álló információkról.
Hadházy Ákos tovább magyarázkodik, hogy miért ül be a parlamentbe Amikor megígérte, hogy nem fog, ha a Fidesz nyer. Kövér László szerint nincs helye a politikusnak a parlamentben.