Már látható a Legendás állatok és megfigyelésük 2. részének trailere

A Grindewald bűntettei című epizódra novemberig kell várniuk a rajongóknak.

2018. március 13. 21:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Legendás sztár csatlakozott Tarantino Manson-filmjéhez Újabb nagy névvel bővült a már eddig is nagyon illusztris színészgárda névsora.

Pelé szerint a brazil válogatott nem alkot csapatot Pelé, a brazilok legendás labdarúgója szerint honfitársai képesek megnyerni az oroszországi világbajnokságot, de esélyeiket csökkenti, hogy kiváló játékosaik nem alkotnak csapatot.
A Nordschleife-körrekordra is fáj a Porsche foga A Porsche átalakított LMP1-es autójával nemrég az F1-es körrekordnál is gyorsabb tudott lenni Belgiumban, most hasonlóra készülnek, és a legendás Nordschleife immár több mint harminc éves pályacsúcsát...
Betiltották az SMS-es egyenlegfeltöltést, vége a legendás feltöltőkártyás csalásoknak [frissítve] Kevés olyan ember van Magyarországon, akinél legalább egyszer nem próbálkoztak még a feltöltőkártyás csalással. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) most betiltotta azt a feltöltési módot, a...
Elalvást segítő meditációs hangoskönyv készült a GDPR-rendelet szövegéből A BBC legendás vízállásjelentő bemondója olvassa fel a meglehetősen bonyolult uniós szabályozás szövegét.
J.K. Rowling rég tervezi, most megírja varázsmentes gyerekkönyvét Fél év múlva debütál a mozikban a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei című film, de J.K. Rowling, a Harry Potter-regények írója már dolgozik az új sorozat harmadik részén.

Leleplezett titok - Szerelem szövődött Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál között Szécsi Pál nővére árulta el a két legendás énekes eltitkolt viszonyát, amelyet a mai reinkarnációiknak tartott Mujahid Zoltán és Tóth Vera jelenít meg a színpadon.
Alex Zanardi visszatér A legendás autóversenyző beugrik a DTM-be.
Nyíltan beszélt depressziójáról Andrés Iniesta A legendás játékosnak is meg kellett küzdenie önmagával. Most beszélt, hogy erőt adjon másoknak.
Lemaradt a feljutásról, egy év után távozott a legendás angol focista John Terry 36 mérkőzésen lépett pályára az Aston Villában.
A legendás kerékpáros keményen beszólt Froome-nak Bernard Hinault szerint a Giro d'Italia brit győztesét el kell tiltani.
Elhunyt a legendás magyar filmes - Hurka Gyurka és Skála Kópé is neki köszönhető Váratlanul elhunyt Sas István, a magyar reklámfilm legendás alakja.