Már látható a Legendás állatok és megfigyelésük 2. részének trailere

A Grindewald bűntettei című epizódra novemberig kell várniuk a rajongóknak.

2018. március 13. 21:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Heroes of the Storm - hamarosan egy protoss hőssel bővül a felhozatal Idén húsz éves a Blizzard legendás stratégiai játéka, így magától értetődő volt, hogy a StarCraft univerzumából érkezik a következő karakter.
A Devil May Cry alkotója szívesen készítene egy remake-et az első részből A legendás játéksorozat atyja szerint valami egészen jó dolog sülne ki abból, ha újraalkotnák Dante legelső kalandját.
Megérkezett az új Harry Potter-mozi első előzetese - videó Johnny Depp, Jude Law és Eddie Redmayne is feltűnnek a Legendás állatok 2-ben.
Elhunyt Hubert de Givenchy, a divatszakma legendás alakja Elhunyt 91 évesen Hubert de Givenchy, a divatszakma legendás alakja, a francia Givenchy divatház és márka alapítója, akinek a világhírű filmcsillag, Audrey Hepburn volt a múzsája.
Ez a nő rabolta el Julio Iglesias szívét - Ő a legendás énekes felesége Julio Iglesias és felesége már 28 éve együtt vannak.
Bezár egy legendás budapesti szórakozóhely Április 1-jével bezár a népszerű fővárosi koncerthelyszín, a Király utcai Gödör Klub. Az intézmény kéthetes koncertsorozattal búcsúzik, fellép például az Európa Kiadó, a Kiscsillag, a Pál Utcai Fiúk, ...

Négykarikás körözés: Zandvortban tesztelt a JLG Motorsport A JLG Motorsport kis csapatának 2018-ban az első sporthoz kapcsolódó útja rögtön a holland tengerpartig vezetett a közelmúltban. Fiatal versenyzőnk ugyanis egy nagyon komoly teszt lehetőséget kapott a...
Sopranos-előzményfilmet készít David Chase A film évtizedekkel korábban játszódik majd, mint a legendás sorozat, a tippek szerint Tony Soprano apja lehet majd az egyik főszereplője.
Filmes hírek szerda délutánra Befutott az élőszereplős Micimackó első teaser trailere, kiderült, hogy mikor folytatódik a Luke Cage, és a legendás zeneszerző, John Williams is szomorú bejelentést tett.
Különleges Michael Jackson-ereklye kerül kalapács alá A legendás birtok ikonikus darabjáért nem is kell olyan sokat fizetni.
Nem létező Bródy-koncerttel csalnak Hamis koncertjegyekkel verik át Bródy János rajongóit. A legendás magyar előadó ugyanis nem tart augusztusban koncertet az Operett Színházban, ezt már maga az intézmény is megerősítette. A külföldi je...
147.217.500 forintot nyertek eddig az Áll az alkuban A legendás műsor jubileumi, 50. adását ünnepelte pénteken. Gundel Takács Gábor szerint az Áll az alku leginkább az emberekről szól, a történeteikről, az itt szövődött szerelmekről és persze a táskákró...