Sólyom László: A kutyapárt sem tud olyat kitalálni, mint a Fidesz

Egy nem létező ellenségtől megvédik az országot. A volt köztársasági elnök a Rajk László Szakkollégiumban beszélt.

2018. március 13. 22:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megtilthatják, hogy az utcán éljenek A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy ne legyen megengedett az életvitelszerű közterületen tartózkodás, hiszen mi...

Egyetlen ellenzéki párt sem támogatja a Stop Sorost A Fidesz szerint az ellenzék támogatja az illegális bevándorlást és segítené a Soros-szervezeteket.
Ha Olaszország bedől, az magával rántja az Uniót is Értékes tagja az Európai Néppártnak a Fidesz. jelentette ki a Századvég Alapítvány külügyi igazgatója.
"Nyíltan kell harcolni" Nyíltan kell harcolni a bevándorlást támogató Soros-szervezetek ellen. Nevén kell nevezni ezeket a szervezeteket, mert az európai népességcsere végrehajtásán dolgoznak a Soros-szervezetek. Hollik Istv...
A Fidesz-kommunikáció tíz legerősebb üzenete A kormánypárt közleményei egy ideje inkább csak a trollkodást szolgálják.
Rendszeres egyeztetést kezd a Fidesz és a német CDU A migráció kérdésében jóval közelebb vannak az álláspontok, mint eddig - mondta Gulyás Gergely.

A jobboldali nyilvánosság utolsó kritikus lapja is elvérzett 17 éve a Fidesz-kormány hozta létre, az elmúlt három évben a Fidesz fojtotta meg a Heti Választ. Nincs már középút a NER-ben, vagy a hatalommal vagy, vagy ellene.
Fidesz: az alaptörvény-módosítás közös nemzeti ügy A nemzeti konzultáció és a választás eredménye is azt mutatja, hogy egyértelmű a kötelező betelepítési kvóta elutasítottsága.
Támadásba lendültek Soros emberei A Soros-hálózat azért tiltakozik az alkotmánymódosítás ellen, mert migránsokat akarnak betelepíteni. A Stop Soros törvénycsomag ezt akadályozza meg állítja a Fidesz.
Morvai: A Jobbik most azokhoz csapódik, akik ellen létrejött A képviselő szerint a jelenlegi Jobbikra egyetlen dolog jellemző, a dühös Fidesz-gyűlölet, ebben próbálják meg überelni a balliberális pártokat.
Miközben a kormány szórta a pénzt a kampányban, a Fidesz alig költött valamit Az elszámolást szabályoz törvény nagyon laza, a Fidesz kampányár a kormány sokkal többet költött, mint amit lehetne - csak az jogilag nem a Fidesz kampánya, hanem kormánytájékoztatás.
"Sorosnak mindenhol vannak emberei" Soros György céljai változatlanok. Ő és kiterjedt hálózata azon fog dolgozni, hogy végrehajtsák a Soros-tervet. Erről beszélt Hollik István. A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője elmondta, az elmúl...