Az MSZP, a DK és a Párbeszéd politikusai együtt emlékeztek

Molnár Gyula, az MSZP elnöke korábban kijelentette, hogy március 15. az utolsó határideje az ellenzéki összefogásnak. Március 15-én a közös megemlékezésükön hat ellenzéki párt képviselője állt színpadra a Fővám téren mondta az M1 tudósítója.

2018. március 15. 16:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

MSZP: A kormány ne emelje vissza az új lakások áfáját! Szanyi Tibor sajtótájékoztatón hangsúlyozta, a kabinet szándéka éppen ellentétes az uniós reformtörekvésekkel.

Videó: A rákkeltő gyógyszerrel kezelt emberek válaszokat várnak! Ha kiderül az, hogy több százezer ember számára rákkeltő anyaggal szennyezett gyógyszert lehet éveken át adni, akkor valami nagyon nagy baj van, és nemcsak Magyarországon, hanem az Európai Unióban is...
Az MSZP rendkívüli parlamenti ülést kezdeményez a devizahitelesek ügyében Az MSZP rendkívüli parlamenti ülést kezdeményez a devizahitelesek ügyében jelentette be az ellenzéki párt elnökhelyettese csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.
Balliberálisok bűnei: a tömegsport leépítése Álljon itt ez a kis történet azért, hogy az utókor és a mostani fiatalság tudjon arról, hogy a rendszerváltáskor az akkori hatalmat birtoklók, a mostani MSZP-hez köthető személyek, illetve a mostani l...
Az ellenzék többsége is megszavazta a havi 200 ezer pluszt magának A Fidesz, a KDNP, a Jobbik és az MSZP egy része szavazta meg a képviselői fizetésemelést.
Az inárcsi tragédia is szóba került a parlamentben A családsegítők napjává nyilvánítaná a Párbeszéd július 11-ét, miután egy kilakoltatás előtt álló háromgyermekes inárcsi férfi múlt héten szerdán leszúrta a családsegítő szolgálat egyik munkatársá...

A Fidesz simán nyerte a miskolci időközit, Rokker Zsoltti vesztett A miskolci időközi választást annak ellenére simán nyerte a Fidesz, hogy az MSZP és a Jobbik is beállt a független jelölt mögé.
Az MSZP, a Párbeszéd és a Jobbik szerint a Fidesz megzsarolta őket, hogy megszavazzák a képviselői fizetésemelést, erre ők meg is szavazták Ugye, milyen logikus, hogy amikor egy kétharmados kormánytöbbség pofátlan zsarolással áll elő, abból az ellenzék nem médiakampányt csinál, hanem lazán beáll az amúgy súlytalan parlamenti munkát végző ...
Inárcsi tragédia: Tordai politikai lépéseket sürget A Párbeszéd politikusa megbocsáthatatlannak nevezte a gyilkosságot, de úgy vélte, érthető, mi vezetett idáig.
Videó: Botrány a Parlamentben: a Fidesz megalázta a magyar dolgozókat! Az MSZP szerint nincs olyan ok, vagy indok, ami megengedheti azt, ami ma a Parlament falai között megtörtént.
Párbeszéd: A versenyképességnek a kormány a legfőbb gátja A Magyar Nemzeti Bank újabb javaslatokat dolgozott ki az ország versenyképességének javítására.
Videó: Tisztességes tájékoztatás kell a rákkeltő vérnyomáscsökkentő gyógyszerek ügyében Az MSZP tisztességes tájékoztatást és a felelősök megnevezését követeli a rákkeltő hatásuk miatt a napokban a forgalomból kivont vérnyomáscsökkentő gyógyszerek ügyében - közölte az ellenzéki párt ale...