Létszámstop, megszorítások az Óbudai Egyetemen

Hétfőn adta utasításba az egyetem rektora és kancellárja, hogy az üres álláshelyeket se szabad betölteni, április 30-ig pedig a jelenlegi dolgozói létszám "optimalizálását" is meg kell tervezni.

2018. április 12. 12:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A robotika alapjaiban változtatja meg az emberek életét, ahogy korábban az internet tette Az Óbudai Egyetem Bécsi úti campus-án külön részleget alakítottak ki az Egyetemi Kutató, Innovációs és Szolgáltató Központ (EKIK) egyes kutatóközpontjai számára. Korszerű, reprezentatív környezetbe ke...

Friss hírek
Az E.ON nevével visszaélve téveszthetik meg a lakosságot Az elmúlt napokban az E.ON ügyfélszolgálatára olyan visszaélési lehetőségre utaló bejelentés érkezett Fejér megyéből, hogy egy szolgáltató cég az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. nevével visszaélve igyekszik bejutni a felhasználók ingatlanába a belső gázhálózat kötelező átvizsgálására hivatkozva.
Napi horoszkóp - április 20 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Újabb észak-koreai személyek ellen rendelt el szankciókat az EU Újabb észak-koreai személyek ellen rendelt el szankciókat csütörtökön az Európai Unió, amiért olyan "megtévesztő pénzügyi műveletek" kivitelezésében vettek részt, amelyek hozzájárulhattak a tömegpusztító fegyverek és ballisztikus rakéták fejlesztését célzó programokhoz.
Nyilvánosságra hozták az élveboncoló japán egység névsorát Biológiai fegyvereket fejlesztettek a 731-es egységnél, ehhez embereket főztek vagy állati vért pumpáltak foglyokba.
Hernádi Zsolt marad újabb 5 évre a Mol elnöke A Mol igazgatósága ismét Hernádi Zsoltot választotta az igazgatóság elnökévé 2023. április 30-ig - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
Meglőtte terhes édesanyját egy 3 éves kislány A gyerek a kocsi hátsó ülésében ült, amikor véletlen elsült a kezében a pisztoly.

Modern külsőt kapott a teljes rekonstrukció alatt álló Kandó Kollégium Az Óbudai Egyetem Bécsi úti Kandó Kollégiumának rekonstrukciója tavaly októberben kezdődött el, és 5 hónap alatt az épület modern külsőt öltött. A felújítás eredményeképpen az épület kívül-belül európ...

Top hírek:
Azt hitte, ingyen van a sör Több üzletben sem fizetett egy pécsi férfi.
Betilthatják a műanyag szívószálat és fültisztító pálcikát Nagy-Britannia fellép a környezetszennyező termékek ellen.
Kórházból loptak telefonokat Ápolónőktől és a betegektől is loptak.
Életfogytiglani börtönre ítélték a hősként tisztelt török katona gyilkosait A per 18 érintettjét szándékos emberölés és az alkotmányos rend megdöntésének kísérlete vádpontjaiban találták bűnösnek.
A színésznő élő adásban jelentette be, hogy babát vár - Másodszorra lesz anya Claire Danes Claire Danes azt nem árulta el, hogy kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt.
Soros György fia elszólta magát: nemzetek bukásáról álmodozik Alex Soros elképesztő bejegyzést posztolt, hatalmas felháborodást keltett. Volt, aki egyszerűen Sátánnak nevezte.