Az EU meghosszabbította az Iránnal szembeni szankcióit

Az emberi jogok súlyos megsértése miatt rendelték el.

2018. április 12. 12:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Iráni olajimport: ki rezel be Trumptól? Miután Donald Trump kivonta az Amerikai Egyesült Államokat az Iránnal kötött hathatalmi egyezményből, meg is kezdi az Irán elleni szankciókat, köztük az iráni olajeladásokra vonatkozókat. Igen ám, de ...

Friss hírek
Biciklis gyilkos lőtte le George H. W. Bush volt szívsebészét Mellétekert, kétszer rálőtt, majd elhajtott.
22,7 millió eurót nyert valaki az Eurojackpoton Két hete két ember is 45 millió eurót vitt haza.
Német állampolgár a lübecki késes támadó A lübecki főügyészség jelentette be, hogy a támadást, amelyben nyolcan sérültek meg, egy 34 éves férfi követte el.
Nagyszabású támadást indított Izrael, a Gázai övezetet lövik Délután az övezetet uraló radikális iszlamista szervezet mesterlövészei izraeli katonákra lőttek, erre Izrael támadást indított a Hamász gázai övezeti létesítményei ellen.
27 tornádó pusztított egyszerre Iowa államban - videó Házakat döntött össze és gázvezetékeket rongált meg több egymást követő forgószél.
Nem hajlandó jótékonykodni, inkább mecsetet épít a francia világbajnok Ousmane Dembélé focista győzelmi prémiumát mauritániai mecsetépítésre fordítja. Feltehetően radikális muszlim.

Meg is van fejcsere a ZTE élén Így megkapja a harmadik esélyét is az Iránnal és Észak-Koreával együttműködő kínai mobilcég.
Közel volt a meglepetés: Marokkó a spanyolokra, Irán a portugálokra ijesztett rá Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság B csoportjának utolsó fordulójában Portugália Iránnal, míg Spanyolország Marokkóval csapott össze, már csak az afrikai csapatnak nem volt esélye a továbbjutásr...

Top hírek:
A migránsok zaklatták a nőket a vb-döntő utáni bulikon Franciaországban Fogdosták és erőszakkal csókolgatták őket, egyikük maszturbált is egy lány mellett.
Egy iráni-svéd feminista politikus Amerikába deportálná az izraeli zsidókat Azért, hogy legyen helyük a palesztinoknak.
Élőben közvetítette a halálos balesetet egy férfi - videó A baleset során két fiatal meghalt.
Az antiszemitizmus ellen tüntettek Bonnban egy antiszemita támadás után Szervezők: Nem megengedhető Izrael-kritikának hazudni az antiszemitizmust.
Német állampolgár a lübecki késes támadó A lübecki főügyészség jelentette be, hogy a támadást, amelyben nyolcan sérültek meg, egy 34 éves férfi követte el.
Kiengedték a kórházból a negyedik novicsok-áldozatot Hazamehetett Charlie Rowley. Az élettársa belehalt abba, hogy érintkezésbe került az idegméreggel.