Az EU meghosszabbította az Iránnal szembeni szankcióit

Az emberi jogok súlyos megsértése miatt rendelték el.

2018. április 12. 12:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Putyin ad még egy esélyt Trumpnak Vlagyimir Putyin orosz elnök állítólag arra utasította az orosz kormányzat tagjait, hogy mérsékeljék nyilatkozataik Amerika-elleneségét, mert a Kreml ura még egy esélyt akar adni Donald Trump amerikai elnöknek a kétoldalú kapcsolatok megjavítására.
Életfogytiglani börtönre ítélték a hősként tisztelt török katona gyilkosait A per 18 érintettjét szándékos emberölés és az alkotmányos rend megdöntésének kísérlete vádpontjaiban találták bűnösnek.
A román elnök behívta az amerikaiakat Klaus Iohannis "a keletről mutatkozó ellenséges magatartásról" beszélt.
A szankciók használnak az orosz milliárdosoknak Két év alatt több mint harminc százalékkal nőtt az orosz milliárdosok száma, már milliárdos az az üzletember is, aki Görögországban pisztollyal rohangált egy focipályán. A Forbes magazin moszkvai kiadása szerint az összvagyon is szépen nő: 25 milliárdos a bővülés, s a leggazdagabbaknak már 485 milliárd dollárjuk van.
Önkéntes áttelepítés: az EU 50 ezer menekültet fogad be A cél az, hogy a különösen veszélyeztetett menekültek a veszélyes utak helyett biztonságos és jogszerű lehetőséget kapjanak az Európába jutáshoz.
Nem volt szabad a választás? Nem baj, Áder attól még gratulál Fontos a jó kapcsolat egy diktátorral.

Irán szerint részben az atomalku támogatása miatt rúgták ki Tillersont Rex Tillerson amerikai külügyminiszter leváltása is azt mutatja, hogy az Egyesült Államok eltökélt az Iránnal kötött többhatalmi atomegyezmény felmondását illetően - mondta Abbász Aragcsi, az iráni kü...

Top hírek:
Megtaposták a horvát zászlót a szerb képviselőházban Az ott tartózkodó horvát házelnök meg is szakította szerbiai látogatását.
Trump megmondta, mire számíthat Kim Dzsong Un "Ha nem gyümölcsözőek a tárgyalások Kim Dzsong Unnal, akkor otthagyom" közölte az amerikai elnök az észak-koreai vezetővel esedékes tárgyalásairól.
Sokan meghaltak egy lövöldözésben Az áldozatok között rendőrök is vannak.
A CIA igazgatója múlt héten találkozott Kim Dzsongunnal Donald Trump Twitteren jelentette be, hogy jól ment a tárgyalás.
Betépett mosómedve miatt kérte a tűzoltók segítségét Az éjszaka közepén vitték be a kábult állatot.
Teljes áramszünet van Puerto Ricón Egy földgyalu véletlenül elvágott egy fővezetéket.