Az évszázad arab-zsidó alkuja készülhet

Egyre nyíltabban vállalja Szaúd-Arábia és Izrael az eredetileg titkos kapcsolatukat, amely új közel-keleti rend alapja is lehet.

2018. április 14. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tűzszünetben állapodott meg Izrael és a Hamász A halálos kimenetelű pénteki támadások után sikerült a fegyverszünetet aláírni.

Nagyszabású támadást indított Izrael, a Gázai övezetet lövik Délután az övezetet uraló radikális iszlamista szervezet mesterlövészei izraeli katonákra lőttek, erre Izrael támadást indított a Hamász gázai övezeti létesítményei ellen.
A biztonság a legfontosabb kérdés A biztonság a legfontosabb kérdés és minden nemzetnek joga van saját biztonságához. Ebben és más 21. századi kérdésekben is egyetért Magyarország és Izrael miniszterelnöke. Olyan kérdésekben, mint a h...
Axios: Izrael nyithatta ki a Fehér Ház ajtaját Budapestnek Állítólag Orbán Viktor kért segítséget.
Játékokat tiltottak be a gyermekek öngyilkosságai után Szaúd-Arábia négy tucat videojátékot vetet le a polcokról.
Freud titkos gyűrűivel nyílik kiállítás Jeruzsálemben Sigmund Freud osztrák neurológus és pszichiáter titkos ajándékgyűrűiből nyílik kiállítás Jeruzsálemben az Izrael Múzeumban júliusban jelentette a The Times of Israel című angol nyelvű izraeli honlap.

Izrael légvédelmi Vaskupola-egységeket telepített a rakétatámadások ellen Légvédelmi tartalékosokat is mozgósítottak.
Izrael tűzszünetet kötött a gázai fegyveres csoportokkal Izrael tűzszünetet kötött a gázai fegyveres csoportokkal szombaton, hogy véget vessen a határ menti villongásoknak - mondta egy palesztin tisztségviselő.
Freud titkos gyűrűiből nyílik kiállítás Jeruzsálemben Sigmund Freud osztrák neurológus és pszichiáter titkos ajándékgyűrűiből nyílik kiállítás Jeruzsálemben az Izrael Múzeumban.
Nem várt húzással szerezne pénzt a szaúdiak aranybányája Szaúd-Arábia állami vagyonalapja működése óta most először bocsátana ki kötvényt, a források szerint több milliárd dolláros kibocsátásról van szó, amelyhez már több bankot is megkerestek partnernek -....
Jövőre az Egyesült Államok várhatóan beelőzi Szaúd-Arábiát a világ legnagyobb olajtermelőjeként Napi 12 millió hordó körül lehet a nyersolaj kitermelés jövőre az Egyesült Államokban, míg Szaúd-Arábia mostanában 10.5 millió hordó körül termel. (Bloomberg)
Újabb rakétát lőttek ki a húszik Szaúd-Arábiára Az iráni irányítás alatt álló jemeni síita húszi felkelők rakétát lőttek ki a Szaúd-Arábia déli részén fekvő Dzsaizán városra, a szaúdi légierő azonban kivédte a támadást jelentette kedden a szaúdi á...