Halott nő fog tanúskodni a bíróságon

Felgyújtotta a barátnőjét egy amerikai férfi, a fiatal nő már a túlvilágról üzen.

2018. április 15. 10:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Letartóztatták a halálos seggfeltöltést elkövető brazil plasztikai sebészt Doktor Bumbum, azaz Doktor Popó négy napig bujkált, de elfogták.
4-5 kilométeres a torlódás az M5-ösön Egy égő kamion miatt állt meg a forgalom Újhartyánnál.
Tizenegyen meghaltak egy hajóbalesetben Missouriban Viharos időben futott ki egy kétéltű turistahajó 31 utassal a fedélzetén.
Észak-Koreában minden tizedik ember rabszolgaként dolgozik Utána Eritrea és Burundi következik.
Több mint 150 migránst mentett ki a líbiai parti őrség A migránsokat, akik között nők és gyerekek is voltak, egy nagy méretű gumicsónakból mentette ki a líbiai parti őrség.
Több mint 40 erdőtűz sújtja Svédországot Személyi sérülésről egyelőre nem érkezett jelentés.

Top hírek:
Robbanás Manhattanben: óriási füstfelhő kebelezi be a várost A környékbeli utcákat kiürítették, mert azbeszt lehet a levegőben.
Aszfalthoz vágott egy elefánt egy 8 éves kisfiút, azonnal meghalt A gyerek az iskolából hazafelé menet kövekkel dobálta az elefántot.
Cápa harapott lábon két gyereket New York partjainál A 12 és 13 éves gyerekeket egy kisebb cápa támadta meg, az incidens miatt a strandokat lezárták.
A macedón parlament megszavazta a NATO-csatlakozásról szóló határozatot A csatlakozásig még nem lehet tudni, hogy mennyit kell várni.
Újabb videó jelent meg Orbán Viktor izraeli útjáról A kormányfő Facebook-oldalán számolt be a látogatásról.
Azt mondták, hogy kevesebb fehér gyerek kell a tankönyvekbe Máshol meg a szexuális sokszínűséget népszerűsítik az iskolásoknak. Ilyen a nyugati sokszínűség.