Zebrán gázolták el az anyát és kisgyermekét Nagykanizsán

A sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott.

2018. április 15. 21:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Több mint száz sorsjeggyel lépett meg egy postás Nagykanizsán A Nagykanizsai Járási Ügyészség a volt postai kézbesítő ellen sikkasztás miatt emelt vádat.
"Egy migráns csaj azért jöhetne!" "- Látott már menekültet? ... bólogat. Igaz, nem Pálmajorban, hanem 2015 őszén Nagykanizsán"
Nagykanizsán feltették a kérdést: mit szólna ehhez Horn Gyula, ha élne?
Megéri vállalkozni, ha az ember vőtársa fideszes képviselő Cseresnyés Péter megkerülhetetlen, ha Nagykanizsán valami történik, így nem csoda, ha vőtársának cégei stabilan hozták a több tízmilliós városi tendereket az utóbbi években.
Autóval elütötte az anyját egy 12 éves kislány Nagykanizsán Megijedt, rátaposott a gázpedálra.

Orbán: meg kell állítani a migrációt A migrációt meg kell állítani és hagyni kell, hogy Magyarország tovább fejlődhessen azon az úton, amin végre megindult - jelentette ki Orbán Viktor Nagykanizsán. A miniszterelnök hozzátette: ha Magyar...
Orbán: Ha beengedjük a migránsokat, el kell őket tartani Magyarországot hagyni kell, hogy tovább fejlődhessen azon az úton, amin végre megindult mondta Nagykanizsán a kormányfő.
Sorsfordítás tablókon tárul fel az erőszakos téeszesítés története Nagykanizsán A vidéki városok közül elsőként Nagykanizsán látható keddtől a Nemzeti Emlékezet Bizottsága (NEB) Sorsfordítás - A paraszti társadalom felszámolása, 1945-1962 című szabadtéri vándorkiállítása.
A kamupártpápa jelöltjeit üldöztük Nagykanizsán A Családok Pártja jelöltje felháborodott, az Összefogás Párté kitálalt a 24.hu-nak. Szepessy Zsolt pártja a 306 milliós támogatás mellé a jelöltek egymillióját is begyűjti.
Országszerte megkezdődtek a 184849-es megemlékezések Nyíregyházán, Debrecenben és Nagykanizsán is ráhangoló megemlékezést tartottak.