Súlyos szívbeteg az egykori first lady - Nem sok az esély Barbara Bush gyógyulására

A 92 éves Barbara Bush nem küzd tovább a betegség ellen.

2018. április 16. 11:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Súlyos szívbeteg az egykori first lady - Nem sok az esély Barbara Bush gyógyulására A 92 éves Barbara Bush nem küzd tovább a betegség ellen.
Beszóltak a kommentelők Tolvai Reninek Az énekesnőnek ismét az egyik szelfijével sikerült kiborítania a rajongóit, akik elég durván be is szóltak neki.
Így szenvednek a luxusfeleségek a pusztában "Nem jó terhesnek lenni, azt már látom" - állapította meg Bogi, miután elakadtak a hóban a semmi közepén.
Nagy pillanat: Laky Zsuzsi és kislánya találkozhattak Csukás Istvánnal Laky Zsuzsi nagy pillanatot élt át a kislányával, akivel együtt nézték meg a Játékszínben 2014 óta színpadon lévő Gombóc Artúr, a nagy utazó 100. előadását, ahol magával a szerzővel, Csukás Istvánnal is találkoztak. Zsuzsiék a szívmelengető találkozás mellett a meseirodalom történetében először előforduló pillanatnak is a részesei lettek, ugyanis meglepetésvendégként a darab végén betoppant a 40 éves Süsü, aki először találkozott  a csokiimádó madárral.
2 hétig minden nap plankelt, ez történt Te bevállalnál egy ilyen kemény kihívást? Ennek a lánynak ez nem volt kérdés, és most meg is osztotta velünk az érdekes tapasztalatait. Sportkedvelőknek kötelező!
Kylie Jenner felismerhetetlen az új frizurájával A sztármami a rikító rózsaszín után megint egy extrém hajszínre váltott: a Coachella fesztivál második napján kék frizuval hódított.

Top hírek:
Marcellina és Pumped Gabo magasugrással hidalták át a három lépés távolságot A Nagy Duett új évadának párosa már gőzerővel készül az első élő adásra, a próbák szünetében pedig az is kiderült, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább közelebb kerülnek egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, hogy Gabo énekórára vagy konditerembe jár-e szívesebben, kattints, és nézd meg a videót!
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Péntek 13 Az utolsó pillanatban menekült meg a haláltól Polyák Lilla és Gömöri András Máté A színésznő és párja, Gömöri András Máté a riasztónak köszönheti az életét, valószínűleg az új páraelszívójuk lehetett a probléma okozója.
Pokoli győzelmet aratott Ricciardo Daniel Ricciardo ausztrál pilóta az antikrisztus szimbólumának (666) jegyé­ben nyerte meg a sanghaji futamot: a hatodik helyről rajtolt, a hatos kanyarban megejtett előzéssel állt az élre és pályafutása hatodik elsőségét szerezte meg. Persze, mindez lehet véletlen, ám hogy a siker letéteményese a csapatvezetés, az elvitathatatlan.
Stílust teremtett a Vészhelyzet Ez történt a szereplőkkel a sorozat óta Stílust teremtett az 1994-ben indult kórházsorozat, a Vészhelyzet. A széria óriási sikert hozott a színészeknek, de csak George Clooney és Julianna Marguiles lett szupersztár.
Indián nyomkövetőként próbálja leutánozni Rózsa György Csobot Adélt a színpadon Adél és Gyuri bácsi izgatottan várják, hogy A Nagy Duett színpadára léphessenek. A legendás műsorvezetőnek fel van adva a lecke Adél szerint, de Gyuri bácsi szerint a fiatal anyukának lesz nehezebb dolga a színpadon. Hogy miért gondolja így, az kiderül vasárnap este 18.55-től A Nagy Duett első élő s...