Elsőfilmes magyar rendezőnő alkotását is meghívták Cannesba

Egy kisgyerekes anya percekre beosztott napjáról szól Szilágyi Zsófia filmje, amit a pályakezdők versenyébe hívtak meg.

2018. április 16. 11:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Meghalt a cannes-i Arany Pálma-győztes nagy filmrendező Allonsanfan, Apámuram, Szent Lőrinc éjszakája. Vittorio Taviani 88 éves volt. Testvérével forgatta filmjeit.
Semmi extra, csak egy nő Allah Akbart kiáltozott a cannes-i fesztiválon Lassan mindennaposak lesznek a hasonló esetek Franciaországban.
Weinstein nem lesz ott Cannes-ban, de így is csak három nő lett versenyfilmes Közzétették az idei cannes-i filmfesztivál hivatalos programját, a versenyfilmesek között összesen három női rendezőt találni. Spike Lee és Jean-Luc Godard filmjei is meghívást kaptak a riviérára, de...
Godard klasszikusával hirdeti magát az idei Cannes
Szaúd-Arábia felbukkan Cannes-ban Az országban 35 évig be voltak tiltva a mozik, de most begyorsítanak, kilenc filmet fognak bemutatni a piacon.
Szaúd-Arábia először vesz részt a Cannes-i filmfesztiválon Szaúd-Arábia először vesz részt a cannes-i filmfesztiválon: a május 8-án kezdődő 71. seregszemlén egy rövidfilmes válogatással lesz jelen - jelentette be hétfőn a szaúdi kulturális miniszter Párizsban...

Cannes-ban indul hódító útjára a Solo: Egy Star Wars-történet Versenyprogramon kívül került be a filmmustrára.
Cannes-ban lesz a Han Solo-film premierje Május végétől lehet a magyar mozikban is megnézni.
Ezzel büntetik azokat a sztárokat, akik szelfiznek a cannes-i filmfesztiválon Idén tilos lesz fotózkodni a vörös szőnyegen, amit ha valaki megszeg, bizony megtorlásra számíthat.
Tilos lesz szelfizni a cannes-i vörös szőnyegen Tilos lesz idén szelfizni a cannes-i fesztivál vörös szőnyegén jelentette be szerdán Thierry Frémaux, a seregszemle művészeti vezetője, akinek régi vágya teljesül a korlátozással.
A filmipar berágott a Netflixre Kitiltották őket a cannes-i versenyből, a nagy mozihálózatok nem forgalmazzák filmjeiket, Spielberg az Oscarról is száműzné őket. Hollywood nagyon megijedt az egykori online videótékától.
Christopher Nolan biztos ott lesz Cannes-ban