Egy kérdés, amit minden állásinterjú végén fel kell tenni, ha biztosra akarsz menni

Ebből tudod, hogy megfelelő-e számodra a munka, és szereted-e majd.

2018. április 16. 12:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Leküzdötte újoncfóbiáját az Áll az Alku játékosa - hétköznap 20.55 Zsófi gyenge kezdés után is bizakodó volt a végkifejletet illetően. Hogy mennyire lesz optimista a következő játékos, kiderül hétfőn 20.55-től az Áll az Alku legújabb adásában a TV2-n!
Csoda: kezelés nélkül gyógyul a halálos beteg kisfiú fotó Van, amire nincs magyarázat, csak úgy magától megtörténik. Az orvosok szerint a kisfiú esete egyedi, vagyis ő az az egy a hétmilliárdból.
Vajon miből gondolta a sofőr, hogy nem állítják meg azonnal?!
Liptai Claudia nagyon dögös ruhában vezette A Nagy Duettet - Fotók Liptai Claudia szexi ruhában tért vissza A Nagy Duett műsorvezetőjeként.
Felfedte rejtett tetoválását Kiss Rami - videó Biológiából megajánlunk egy kegyelemkettest a műsorvezetőnek!
Felhők és esőzés főleg a Dunántúlon időjárás-jelentés, 2018. április 16., hétfő, ...

Top hírek:
Marcellina és Pumped Gabo magasugrással hidalták át a három lépés távolságot A Nagy Duett új évadának párosa már gőzerővel készül az első élő adásra, a próbák szünetében pedig az is kiderült, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább közelebb kerülnek egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, hogy Gabo énekórára vagy konditerembe jár-e szívesebben, kattints, és nézd meg a videót!
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Péntek 13 Az utolsó pillanatban menekült meg a haláltól Polyák Lilla és Gömöri András Máté A színésznő és párja, Gömöri András Máté a riasztónak köszönheti az életét, valószínűleg az új páraelszívójuk lehetett a probléma okozója.
Pokoli győzelmet aratott Ricciardo Daniel Ricciardo ausztrál pilóta az antikrisztus szimbólumának (666) jegyé­ben nyerte meg a sanghaji futamot: a hatodik helyről rajtolt, a hatos kanyarban megejtett előzéssel állt az élre és pályafutása hatodik elsőségét szerezte meg. Persze, mindez lehet véletlen, ám hogy a siker letéteményese a csapatvezetés, az elvitathatatlan.
Stílust teremtett a Vészhelyzet Ez történt a szereplőkkel a sorozat óta Stílust teremtett az 1994-ben indult kórházsorozat, a Vészhelyzet. A széria óriási sikert hozott a színészeknek, de csak George Clooney és Julianna Marguiles lett szupersztár.
Szupergyors bögrés, gyümölcsös süti: sokáig puha marad Még a mérleget sem kell elővenned! A bögrés, gyümölcsös süti szép magasra feljön, és pillekönnyű lesz.