Ez a baj a magyar diákokkal

Több mutatóban is javult a magyar diákok fittségi állapota, ám továbbra is komoly gondot jelent az elhízás a fiatalok körében - olvasható ki a Magyar Diáksport Szövetség által kezdeményezett felmérés eredményéből.

2018. április 16. 13:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Újabb hírnek örülhetnek a gmailesek Minden korábbinál biztonságosabb lehet a Google levelező szolgáltatása.
Lelőtték egy kisváros polgármesterét A városvezetőt többször is meglőtték, egy autópálya szélén találtak rá.
Tele a szekrény nem használt ruhával? Így válhatsz meg tőlük gyorsan Más jól jár még vele....
A Nagy Duett 6. évad 1. adás - Galéria Elstartolt A Nagy Duett legújabb évada! Idézd fel a legviccesebb és leglátványosabb produkciókat!
Fideszesek mondták el, min múlott a nagy győzelem Többek között az ellenzék vidéki leépülése és az óriási telefonos mozgósítás a kampány végén.
Rogán Antal: a választási eredményt nem lehet letagadni Lehetett azt mondani, hogy a népszavazáson nem voltak elegen, mert nem volt érvényes, vagy azt hogy a nemzeti konzultáció humbug, de a választási eredményt nem lehet letagadni" - jelentette ki.

Így szakíthatja ki a gyereket a kütyük világából a sport kedvéért Napjaink digitálisan behálózott világában különösen fontos, hogy a gyermekek sportoljanak. Sőt, próbáljanak ki minél többféle mozgásformát - ezt javasolja Csányi Tamás, a Magyar Diáksport Szövetség sz...

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Furcsa közleményben utasította el a Figyelő listázását a Professzorok Batthyány Köre A kormánypárti kör attól tart, hogy rossz hírét keltik emiatt az országnak.
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.