Hatalmas galibát okozott, miközben megpróbált eliszkolni a rendőrök elől

Elfogtak egy férfit, aki először autójával megpróbált elmenekülni a rendőri ellenőrzés elől Tinnyén. Lelécelés közben több közúti balesetet is okozott.

2018. április 16. 15:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elhajtott a rendőrök elől, több balesetet okozott, végül már gyalog menekült, de elfogták Egy 37 éves férfi ki akarta vonni magát az intézkedés alól. Elhajtott, de menekülés közben több, anyagi kárral járó balesetet okozott. Tinnye és Perbál között, a 102-es főúton összeütközött egy bussza...

Friss hírek
Kezdődik: Horváth Csaba bedobta az előválasztás ötletét az önkormányzati választásokra Az MSZP-s politikus szerint a VIII. és XV. kerületi időközi polgármester-választásokra már előválasztáson kiválasztott jelöltekkel kell indulni.
Hatalmas galibát okozott, miközben megpróbált eliszkolni a rendőrök elől Elfogtak egy férfit, aki először autójával megpróbált elmenekülni a rendőri ellenőrzés elől Tinnyén. Lelécelés közben több közúti balesetet is okozott.
A Párbeszéd is beleáll a mobilgátas népszavazásba Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke és nyertes óbudai képviselője közölte, segítenek az aláírásgyűjtésben.
Így épült Budapesten az új nemzeti stadion 70 éve kezdték meg egész Európa akkori legnagyobb építkezését. Az alkotás diadala volt.
Hír: Budapest a remény fővárosa Köszönet illeti azokat többségükben budapesti polgárokat, akik a szombati hatalmas és békés tüntetésen megmutatták, van remény a NER leváltására.
Búcsú a magyar demokráciától A New York magazin párhuzamot von Orbán Viktor és Donald Trump között, és a magyar példával figyelmezteti az amerikaiakat.

Homokból formált Jézus-szobor Tinnyén - Fotók
Homokból készült az ország leghatalmasabb Jézus-szobra Tinnyén jelent meg a műalkotás, amelyet Monostori Ferenc szobrászművész készített.

Top hírek:
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Zebrán gázolták el az anyát és kisgyermekét Nagykanizsán A sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott.
Esővel indul sokfelé a hét, de marad a 20 fok feletti csúcs Kisebb esőre, záporra továbbra is számíthatunk.
Pécsen és Debrencenben is sokan tüntettek a kormány ellen A szombati, budapesti tüntetés szervezőinek és résztvevőinek példáját vasárnap két vidéki városban is követték.
Betörte az autó ablakát, hogy ellopjon egy cipőt Tíz percen belül elfogták a rendőrök a tizenkilenc éves fiút.