Nyolcadik sztrájknapjukra készülnek az Air France dolgozói

Kedden a járatok 70 százaléka közlekedik majd.

2018. április 16. 15:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Herpesz miatt drágul a ponty? Tegnap kezdte felkapni a hazai sajtó, hogy emelkedhet a ponty ára egy csak rá jellemző betegség miatt. Pedig idén már 27 helyett csak 5 százalék áfa terheli. A Borsnak egy érintett azt mondta: a magyar pontyok makkegészségesek, élnek, mint hal a vízben.
Nyugdíjas kor? Ráérünk arra még! Vagy mégsem? Egyre tovább élünk, de mégsem teszünk félre idősebb korunkra, így a most aktív magyaroknak várhatóan a nyugdíj mellett is keményen dolgozniuk kell majd a tisztességes megélhetésért legalábbis erre engednek következtetni az OTP Öngondoskodási Index* eredményei és a társadalmi trendek. A várható élettartam folyamatosan emelkedik, a nyugdíjcélú megtakarítással rendelkezők aránya azonban évek óta stagnál.
Esteban Ocon majdnem belerohant az egyik bóklászó McLarenbe Max Verstappen pedig kis híján elütötte az egyik szerelőjét.
Kamu lehet az ENSZ jelentése az ötmillió palesztin menekültről Egy amerikai jelentés szerint csak 20 000 palesztin menekült van a világon, nem pedig 5,1 millió, mint amit az ENSZ állít.
Vendégségbe ment, majd forró vízzel leöntötte a házigazdát Vita volt, életveszélyes sérülés lett belőle.
A nehéz szülésről nyilatkozott Varga Feri Múlt csütörtökön megszületett Balássy Betty és Varga Feri harmadik közös gyermeke.

Top hírek:
Egy magyar drónos befoglalta a Balaton fölötti légteret, ilyenkor senki más nem szállhat fel Egyszerű állampolgárként, több napra szóló légtérhasználati engedélyt kért és kapott egy magyar, hogy a Balaton fölött repkedhessen, ami aztán igen abszurd helyzetet szült. A blokkolás miatt műrepülő Besenyei Péter bemutatója is elmaradhat. [Frissítve: törölhették a foglalás.]
A Haladás ügyvezetője elmondta, mi fogta meg a Mészáros-féle 2Rule mezekben Pont most kellett új mezt keresni, az ajánlat igazán kapóra jött, de hogy az egész biznisznek van-e köze ahhoz, hogy a Haladás VSE elnökének felesége Mészáros Lőrinc lánya, nem árulták el.
Tolvai Reni smink nélkül - Egész másképp néz ki a több réteg festék alatt Képeken öt fiatal, magyar énekesnő kifestve és smink nélkül.
Tűkön ül a börtönben Bróker Marcsi Az asszony enyhébb kényszerintézkedést kért, de vallomást még nem akar tenni.
Nincs kizárva, hogy terrorista támadás történt Lübeckben Az egészen biztos, hogy halálos áldozata nincs a támadásnak.
Kulcspozícióból távozik az MLSZ-alkalmazott Szélesi Zoltán a felnőtt válogatottat beugróként, az U17-es válogatottat megbízott szövetségi edzőként irányította. Új kihívásokra vágyik.