Világított a gyári munkások csontja a betegségtől: így is muszáj volt dolgozniuk

Nem tehették meg, hogy abbahagyják a munkát: vagy belehalnak a betegségbe, vagy a családjuk hal éhen.

2018. április 16. 16:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Búcsút inthetünk a régi melltartóknak - Ez lesz helyettük a divat Végre a nagymellű nőkre is gondoltak.
Parndorfi halálkamion: új gyanúsítottat fogtak el A rendőrök a parndorfi ügytől elkülönítve, de azzal összefüggésben fogtak el egy 39 éves bolgár férfit értesült az Origo. Az úgynevezett pandorfi ügyben egy bűnbanda 71 embert zsúfolt be egy szellőzés nélküli kamionba. Egyikük sem élte túl az utazást. A sofőr, amikor rájött, hogy a raktérben mi történik, egész egyszerűen magukra hagyta az út szélén a kamionban a holttesteket.
Gáspár Győzőt az éhhalál fenyegeti, ha nem adják vissza az aranyát A NAV nem adja vissza a 20 milliót érő aranyát, amit elkobzott a celebtől, pedig alig van pénz a számláján. Lapszemle!
Ki tud hamarabb egymilliót utalni? - Elfogták a traktort árusító internetes csalót Az egyik hirdetési portálon 1.600.000 forintért egy Belarus 1221-es típusú traktort árultak. A sértett 2017. október 30-án 8 órakor felvette a kapcsolatot a hirdetővel, aki telefonon azt mondta, hogy több érdeklődő is van, és annak fogja eladni a traktort, aki gyorsabban elutal neki a traktor vételárából 1 millió forintot.
Copfja miatt rontott a magyar atléta - videó Szerencsétlen malőr árnyékolta be Áts Viktória, a 16 éves tatabányai hármasugró győri ifjúsági atlétikai Eb-n elért teljesítményét. A magyar atléta döntőbe jutott, ám első ugrásánál a nemzeti zászló színeiből álló fonalakkal tincsekbe fonott hosszú haja az érkezésnél nyomot hagyott a homokban. A sasszemű versenybírók kiszúrták, így ugrása nem a sarkához, hanem a hajához mérten 12,8 méter lett.
Hétvégi szerelmi horoszkóp: a Skorpiók mindenkit megbabonáznak Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk július 20-tól 22-ig szól.

Top hírek:
Messi Ibizán kapcsol ki Miután az argentin Lionel Messi a válogatottjával leszerepelt a vb-n, elment a családjával Ibizára pihenni. A Barcelona támadója a feleségével, gyermekeivel és közeli barátaival töltődik fel az új szezonra. Úgy tűnik, mindannyian élvezik a tengert és a napsütést. 
8 lélegzetelállító gyerekszoba, amibe az infantilis szülők is beköltöznének Ezeket a bámulatos gyerekszobákat a legapróbb részletekig kidolgozták, és végletekig fokozták a dizájnt.
Kiderült, ki volt Diana hercegnő legjobb barátnője Olyanok voltak, mint most Katalin hercegné és Meghan hercegné, mégsem emlékszik erre minden rajongó. Mi most segítünk feleleveníteni egy kicsit a múltat!
Gyilkosság Floridában Konyhájukban késelte halálra Blankát a férje Egy konyhakéssel végzett a férje azzal a magyar származású nővel, akit múlt hét szerdán találtak holtan a floridai házuk konyhájában. Blanka Sanders testén több késszúrás is volt, a 39 éves Spencer még a nyakát is elmetszette. A feltételezett gyilkost a sarasotai megyei börtönben tartják fogva.
A legintimebb pillanatot kapta el a fotós egy 8,5 milliós város utcáin Egy magyarországnyi lakosú helyen is lehet magányos az ember - ezt a következő képek is bizonyítják.
Karjai között halt meg a felesége Végig kellett néznie éppen szülő felesége halálát annak a férfinak, aki hiába szólt az orvosoknak, hogy a nő nem kap levegőt, senki nem vette komolyan. A gyászoló, felsőzsolcai apuka megrendülten nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondja, látta, mi történik, de amíg nem volt nagy a baj, nem vették őt komolyan.