Világított a gyári munkások csontja a betegségtől: így is muszáj volt dolgozniuk

Nem tehették meg, hogy abbahagyják a munkát: vagy belehalnak a betegségbe, vagy a családjuk hal éhen.

2018. április 16. 16:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Világított a gyári munkások csontja a betegségtől: így is muszáj volt dolgozniuk Nem tehették meg, hogy abbahagyják a munkát: vagy belehalnak a betegségbe, vagy a családjuk hal éhen.
A betolakodó - 52. rész Danilo elmondja a szüleinek, hogy mi célból veszi el Virginiát. Junior el akarja vetetni Lupitával a gyermeküket. Maricruz foggal-körömmel harcol azért, hogy ne kelljen visszamennie a zárdába. 
Így búcsúzik családjától Istenes Bence, megható, amit posztolt Nehéz lehetett ezt a döntést meghozni.
Coachella: ahol a sztárok trendi bankrablónak öltözve is csak kispályások - fotók
Nővé operáltatva sikerült összejönnie a sráccal, aki pasiként visszautasította Erin Andersonnak csak az után sikerült összejönnie a kiszemelt pasijával, miután nemet váltott és dögös szőke nő lett belőle.
5+1 eset, amikor hibásan diagnosztizálnak rákot Ezekre fontos odafigyelni.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Péntek 13 Az utolsó pillanatban menekült meg a haláltól Polyák Lilla és Gömöri András Máté A színésznő és párja, Gömöri András Máté a riasztónak köszönheti az életét, valószínűleg az új páraelszívójuk lehetett a probléma okozója.
Jennifer Aniston irtó dögös volt az esküvőn - Szexi ruhában vonta magára a figyelmet A válása után ilyen szexi szettben kapták le a színésznőt.
Pokoli győzelmet aratott Ricciardo Daniel Ricciardo ausztrál pilóta az antikrisztus szimbólumának (666) jegyé­ben nyerte meg a sanghaji futamot: a hatodik helyről rajtolt, a hatos kanyarban megejtett előzéssel állt az élre és pályafutása hatodik elsőségét szerezte meg. Persze, mindez lehet véletlen, ám hogy a siker letéteményese a csapatvezetés, az elvitathatatlan.
Szupergyors bögrés, gyümölcsös süti: sokáig puha marad Még a mérleget sem kell elővenned! A bögrés, gyümölcsös süti szép magasra feljön, és pillekönnyű lesz.
Stílust teremtett a Vészhelyzet Ez történt a szereplőkkel a sorozat óta Stílust teremtett az 1994-ben indult kórházsorozat, a Vészhelyzet. A széria óriási sikert hozott a színészeknek, de csak George Clooney és Julianna Marguiles lett szupersztár.