A Falkland háború évfordulója

36 éve, hogy egy újabb veszélyes háború szélén táncolt a világ - visszatekintés

2018. április 16. 16:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Argentína nem mond le a Falkland-szigetekről Argentínában megemlékeztek a mintegy kilencszáz halálos áldozatot követelő falklandi háború 36. évfordulójáról, s a védelmi miniszter közölte, a latin-amerikai ország továbbra is magáénak követeli az...

Friss hírek
Azt hiszi, biztonságban van, mert nem csatlakozik a gépe a netre? Sajnos téved Számtalan módon lophatók el adatok még egy olyan számítógépről is, amelyik nem csatlakozik az internetre. Például a tápkábelén keresztül.
Kutatás-fejlesztési megállapodást kötött a MÁV és a Dunaújvárosi Egyetem Határozatlan időre szóló, 20 millió forintos keretösszegű kutatás-fejlesztési megállapodást kötött a MÁV-csoport és a Dunaújvárosi Egyetem hétfőn a HÉV-motorvonatok műszaki rendszereinek felújítására és korszerűsítésére.
Nem ajánlott kocsit mosni a következő pár napban Az Országos Meteorológiai Szolgálat közölte: szaharai port tartalmaz a légkör.
Az ELTE adjunktusa az ATV-ben kérte meg a Figyelő főszerkesztőjét, vegyék fel a Soros-listára Antal Attila politikus felháborodott, hogy a lapnál azt gondolják, a magyar állampolgárokat meg lehet bélyegezni.
Tömegbaleset volt Leányfalunál Két személyautó és két teherautó ütközött.
Bosszantó hibát javított a Panasonic cikkünk után Fényszegény körülmények közt az elvártnál lomhább volt a Lumix G9 autófókusza, egy szoftverfrissítés kellett a gyógyításhoz.

Először látogathatják meg az argentinok a falklandi katonasírokat 36 évvel a rövid, de véres argentin-brit háború után ellátogathattak a britek kezén maradt csendes-óceáni Falkland-szigetekre a harcokban elesett argentin katonák hozzátartozói.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Léptek az uniós külügyminiszterek a dúmai vegyi támadás miatt Az Európai Unió egyetért és támogatja a vegyi fegyverek teljes tilalmát és a készleteinek felszámolását világszerte.