A szezon szabadja nem Ronaldóé vagy Messié

Egy uruguayi getafésé. 1. gólja 101. meccsén.

2018. április 16. 16:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Íme a kínos igazság Messi és Sampaoli vitájában Végre kiderül, hogy valóban Messi állította-e össze az argentin válogatottat.

Ezeket az autókat hajtja Lionel Messi A Barcelona és az argentin labdarúgó-válogatott csillaga természetesen a sportautókat sem veti meg, de találhatunk egészen takarékos technikát is nála.
Cristiano Ronaldo és Lionel Messi a fasorban sincs Floyd Mayeather Jr.-hoz képest A visszavonult amerikai bunyós egy meccsel többet keresett, mint a két focista összesen.
Cristiano Ronaldo: Messi nem érdekel, majd meglátjuk, ki lesz a jobb A Juventus sajtótájékoztatón mutatta be az ötszörös aranylabdás portugál világklasszist.
Vesztes vb-döntő után aranylabdás Modric, mint Messi négy éve Mbappé a legjobb fiatal játékos, Kane a gólkirály, Courtois-é az Aranykesztyű.
Újabb nemes feladat Messi semlegesítése után Így készülnek a franciák az elődöntőre.

A nyár legmeglepőbb igazolása lenne Ronaldóé A nyár legmeglepőbb igazolása lenne Ronaldóé hir átigazolás Real Madrid Juventus spanyol panucci p, 07/06/2018 - 16:31 Cristiano Ronaldo...
Messi utasítása: ezt a világsztárt kell leigazolnia a Barcának Klasszis érkezhet a katalánokhoz.
Íme a dinnyeképű Messi és Ronaldo A világbajnokság sztárjai egy kínai gyümölcsszobrászt is megihlettek.
Messi otthon zokog, így még nem alázták meg Háromszor annyi gólt lőtt a vb-n a Barcelona cserejátékosa, mint Lionel Messi.
Neymar nem akart Messi sorsára jutni, nyolc közé juttatta Brazíliát Este nyolctól Belgium-Japán, annak a meccsnek a győztesével játszik a négy közé jutásért Brazília.
Messi konkrétan semmit nem csinált ezen a világbajnokságon Az a baj, hogy a számok nem hazudnak, Leo tényleg csak kirándult Oroszországban.