Tizenegy oroszlánt mérgezhettek meg Ugandában

Az elpusztult példányok közül nyolc még kölyök volt.

2018. április 16. 17:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Első éjszaka Luiz Inácio Lula da Silva, a volt brazil elnök megkezdte korrupcióért és pénzmosásért 12 év és egy hónapos büntetése letöltését. A börtönből indul az októberi elnökválasztáson.
Tömegbaleset Leányfalunál, lezárták a 11-es főutat Négy jármű ütközött össze.
Szkinhedper: Sneider Tamás vesztett Ujhelyi István ellen A jobbikos politikus rágalmazás és becsületsértés miatt tett feljelentést a szocialista EP-képviselő ellen.
Tizenegy oroszlánt mérgezhettek meg Ugandában Az elpusztult példányok közül nyolc még kölyök volt.
Adele kivetkőzött magából - így még biztosan nem látta táncolni Az énekesnő a tévé előtt tombolt Beyoncé koncertjére. Melegítőben!
Nem kéne provokálni, üzenték a törökök Athénba Kitűzték a görög zászlót egy vitatott státuszú szigeten, de a görög kormány szerint nekik ehhez semmi közük nem volt.

Tízezrével menekülnek az erőszak elől a kongóiak A konfliktusnak mintegy 150 halálos áldozata van, 32 ezer ember Bunia városába menekült, 28 ezren pedig a szomszédos Ugandában kerestek menedéket.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Léptek az uniós külügyminiszterek a dúmai vegyi támadás miatt Az Európai Unió egyetért és támogatja a vegyi fegyverek teljes tilalmát és a készleteinek felszámolását világszerte.
Agyonverte a Monacót, bajnok a PSG A címvédő hetet kapott a Parc des Princesben, Neymar és Mbappé nélkül is simán nyert Emery csapata.
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.