Szemetet gyűjtöttek a rosszfiúk

Szemét

2018. április 16. 17:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Szijjártó: A Szíriában végrehajtott akciók célja a vegyifegyver-használat megbüntetése volt Az uniós országok külügyminiszterei Szíriával kapcsolatban elfogadott nyilatkozatukban hangsúlyozták, hogy az amerikai, brit és francia részvétellel végrehajtott akcióknak egyetlen célja a vegyi fegyverek használatának megbüntetése és újabb bevetésük megelőzése volt jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban hétfőn, az uniós külügyi tanács ülésének szünetében.
Könyvfesztivál Hét ország szakembereit hívta meg a Balassi Intézet Hét országból érkeznek könyves szakemberek a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) - Balassi Intézet vendégeként az idei Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra.
Emelkedik az üzemanyagok ára Emeli bruttó 2 forinttal a benzin és bruttó 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.
Soros György fia a tüntetésről posztolt A twitteren tett közé bejegyzést a migránspárti milliárdos, Soros György fia, Alexander Soros a múlt szombati budapesti tüntetésről. Ő az, aki Soros György örökébe lép majd és akit többször láttak Budapesten is, amint éppen a Soros-szervezetek képviselőinek ad ki utasításokat írta az Origo. Mindeközben Szijjártó Péter Luxembourgban tegnap, az uniós tagállamok külügyminiszteri tanácskozásának szünetében arról nyilatkozott, hogy Soros György brüsszeli tárgyalásain a magyar emberek megbüntetését akarja elérni, mert a magyarok nem az ő jelöltjeire, hanem a bevándorlást elutasító Fideszre szavaztak.
Műteni kellett Lékai Mátét Nemcsak Lékai, hanem egy másik kulcsember játéka is kérdéses lehet a bajnoki döntőben.
Szemetet gyűjtöttek a rosszfiúk Szemét

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Agyonverte a Monacót, bajnok a PSG A címvédő hetet kapott a Parc des Princesben, Neymar és Mbappé nélkül is simán nyert Emery csapata.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Léptek az uniós külügyminiszterek a dúmai vegyi támadás miatt Az Európai Unió egyetért és támogatja a vegyi fegyverek teljes tilalmát és a készleteinek felszámolását világszerte.
Napi horoszkóp - április 16 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?