Speciális játszóteret adtak át Győrben

Olyan játékokat helyeztek el a játszótéren, amelyekkel a mozgáskorlátozott gyermekek is kényelmesen játszhatnak.

2018. április 16. 17:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sok helyen alig épül lakás Az új otthonok döntő többségében Pest és Győr-Moson-Sopron megyében, valamint a fővárosban készültek el az első negyedévben.

Összművészeti fesztivált rendeznek Győrben Három nap alatt öt helyszínen hét művészeti ág képviselői mutatkoznak be Győrben július 27. és 29. között a hagyományteremtő szándékkal rendezett 31!-3 folyó, 1 sziget elnevezésű összművészeti fesztiv...
Ez a biciklis örülhet, hogy csak a rendőrök keresik, és csak Győrben
Válogatott helyére válogatott érkezett a győri kosárlabda-csapatba Nem csak Krivacsevics Tijana távozott, az UNI Cargo Győr valamennyi légiósától elköszönt.
Nyitott ajtóval vitt utasokat a busz Életveszélynek tette ki az utasokat egy buszsofőr Győrben. A járat ugyanis nyitott ajtókkal száguldott. Egy utas le is videózta ezt, ami a helyiek szerint már többször előfordult. ...
Életveszélyesen közlekedett egy busz Győrben videó Csak a szerencsének köszönhető, hogy senki sem esett ki.

Közel 300 indulóra, teltházas versenyre számítanak a Gyulai Memorial szervezői Az atlétika hete van Magyarországon, hiszen szombaton a Gyulai Memorial nulladik napján Hopp Parádét rendeztek, majd következik a kétnapos nagydíj, végül Győrben az U18-as Eb.
Egy ágon a Fradi és a Győr a BL-ben Azonos ágra került a címvédő Győr Audi ETO KC és a Ferencváros a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportjainak pénteki, bécsi sorsolásán.
Azonos ágon a Győr és az FTC Kisorsolták a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportjait.
Közel ezer program várja a gyerekeket a 11. Győrkőcfesztiválon Több mint tíz helyszínen csaknem ezer program várja a gyermekeket a 11. Győrkőcfesztiválon július 6. és 8. között Győr belvárosában - hangzott el az eseményt bemutató keddi sajtótájékoztatón.
Jövő pénteken kezdődik a Győrkőcfesztivál Több mint tíz helyszínen csaknem ezer program várja a gyermekeket a 11. Győrkőcfesztiválon július 6. és 8. között Győr belvárosában hangzott el az eseményt bemutató keddi sajtótájékoztatón.
Lőrincz Viktor aranyérmet nyert A Ceglédi VSE birkózója a Győrben rendezett Magyar Nagydíjon végzett az első helyen.