Fideszből kiábrándult érdekvédő a PDSZ új elnöke

Szűcs Tamás szeretné, ha ügyvivő testület vezetné a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetét.

2018. április 16. 17:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A PDSZ üzeni a kampányolóknak: Súlyosan etikátlan biodíszletként használni gyerekeket A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete is felháborítja, ha gyerekekkel fotózkodnak a politikusok. A PDSZ szerint "a nagyon fontos emberek, nagyon fontos cukiság videóit" parasztvakításnak szokták ...

Friss hírek
Ezek a sminktrükkök életet mentenek Kifolyt a körömlakk? Nincs otthon aceton? Használjon cukrot, ecetet és citromlevet!  Nem véletlenül örvendenek nagy népszerűségnek a közösségi oldalakon terjedő videómontázsok, melyekből sok hasznos, filléres trükköt megtanulhatunk. Az alábbi videó például azt is megmutatja, hogy mitől lesz tökéletes rúzsa, vagy hogyan dobja fel körmeit ódivatúnak hitt lakkjával, pillanatok alatt.
“Ó, ha rendszergazda lehetnék! Asztalom a gépek belepnék.” – verses karrier-tanácsadást mindenkinek! Nem tudja a gyerek, hogy mi lesz, ha nagy lesz? Egy ingyenes kiadványban most Varró Dániel versei segítenek eligazodni az IT-s munkák útvesztőiben.
Speciális játszóteret adtak át Győrben Olyan játékokat helyeztek el a játszótéren, amelyekkel a mozgáskorlátozott gyermekek is kényelmesen játszhatnak.
Öt év börtönt kapott Balmazújváros polgármestere Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt kell rács mögé vonulnia.
Ismét drágul a tankolás A gázolaj ára emelkedik nagyobb mértékben.
Órákon át hülyét csinált a román csendőrökből és tűzoltókból egy makákó

Kiábrándult fideszes váltja Mendrey Lászlót Évek óta komoly konfliktusok voltak a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezeténél. Az új elnök Szűcs Tamás nagyobb és még harcosabb kormánykritikát ígér.

Top hírek:
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Agyonverte a Monacót, bajnok a PSG A címvédő hetet kapott a Parc des Princesben, Neymar és Mbappé nélkül is simán nyert Emery csapata.
Több mint 200 pontot dobtak a csapatok Pécsett A sok pont mellé sok izgalom is járt a ZTE baranyai látogatása során.
Léptek az uniós külügyminiszterek a dúmai vegyi támadás miatt Az Európai Unió egyetért és támogatja a vegyi fegyverek teljes tilalmát és a készleteinek felszámolását világszerte.