A Vegyifegyver-tilalmi Szervezet ellenőrei még nem jutottak el Dúmába

A szíriai hatóságok felajánlották, hogy a szakértők készítsenek interjút a szíriai fővárosban tartózkodó 22 szemtanúval.

2018. április 16. 18:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az agrártárcához fordul a Balatoni Szövetség az elszaporodott vadak miatt Ismét az agrártárcához fordul a Balatoni Szövetség (BSz), mert továbbra sem születtek meg azok a törvényben rögzített szabályok, amelyek a belterületen élő, illetve ott felbukkanó vadakra vonatkozó va...

A NOB már le is okézta a tokiói olimpia beosztását A részleteket még jövő tavasszal véglegesítik, de a nemzetközi szervezet már jóváhagyta a napi bontásokat, etapokat.
TEV: Siklósi Beatrix alkalmatlan az M5 csatorna vezetésére A zsidó érdekvédelmi szervezet szerint Siklósi közismert antiszemita provokátor, és megint olyan pozícióba helyezték, amelynek betöltésére alkalmatlan.
Drámaian egyszínű a horvát csapat, ezt mondta egy francia civil szervezet Rasszista mondatokkal szidta a horvát válogatottat egy nevében antirasszista szervezet. A színes focistákat hiányolták.
Gyereket erőszakoltak Soros civiljei Kisgyerekeket erőszakoltak meg csoportosan egy Soros Györgyhöz köthető szervezet tagjai. Erről írt a 888.hu. Egy brit képviselőkből álló bizottság meghallgatott több gyereket, a vallomásaikból kiderül...
Egy Soros Györgyhöz köthető szervezet tagjai kisgyerekeket erőszakoltak meg csoportosan A Save the Children nevű szélsőségesen bevándorláspárti álcivil szervezet tagjairól derült ki, hogy míg hivatalosan külföldön segítették a harmadik világbeli gyerekeket, addig valójában kint csoportos...

Áttelepítés közben pusztult el nyolc súlyosan veszélyeztetett keskenyszájú orrszarvú A WildlifeDirect természetvédelmi szervezet totális kudarcnak nevezte a nagy fanfárral végrehajtott áttelepítést.
Újabb kibertámadás Németországban Több német médiavállalat és egy vegyifegyver-kutatással foglalkozó szervezet vált újabb kibertámadás célpontjaivá Németországban - jelentette csütörtökön az ARD német közszolgálati médiaszolgáltató.
Soros most megint a briteknél avatkozik be, ezúttal a migrációs válságba Egy milliárdos által támogatott civil szervezet érzékenyítheti a rendőröket, miközben tombol az erőszak.
Házkutatást tartottak egy ukrán nacionalista vezetőnél Házkutatást tartottak kedden Szerhij Mazurnak, a C14 (Szics) szélsőséges ukrán nacionalista szervezet koordinátorának Kijev környéki otthonában, a híradások szerint ez az akció összefüggésben állt...
Mezőgazdasági pályaorientációs hetet szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Mezőgazdasági pályaorientációs hetet szervez általános iskolásoknak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a programokkal a gazda és az állattartó szakmunkás szakképzéseket szeretnék népszerűsíteni.
Háromnapos családkongresszust tart a NOE július 12-től Családkongresszust rendez július 12-14. között a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), a szervezet legnagyobb szakmai rendezvényét Veszprémben tartják.