Emberek, itt a hétvége!!!

El is búcsúzom. Hamarosan érkezik a helyemre Urfi Péter, ne menjenek sehova. Viszlát!

2018. április 20. 14:10

A cikk folytatása...



Friss hírek
Összeomolhat a keringési rendszer: 8 tanács, ami életet menthet kánikulában A magas hőmérsékletet valaki vagy nagyon szereti, vagy gyűlöli: ezeket a veszélyeket viszont mindenkinek ismernie kell.
Kim Dzsongun nem reagált az elsőre, Putyin ismét meghívta Azt kérte, vegyen részt szeptemberben Vlagyivosztokban egy gazdasági fórumon.
Ez a magyarok kedvence: évről évre többen fogyasztják Savanyított, gyümölcsös, lager, IPA, New England....
Eltűnt villanyszerelők: bizonyítékokat rejtett el É. Imre Miközben hivatalosan továbbra is két ügyként kezelik, a Bors értesülései szerint valójában összevonva vizsgálja a rendőrség Orlik Vilmos és Mácsik Zoltán eltűnésének körülményeit.
Így alakult a forint reggelre Vegyesen alakult a forintárfolyam szerdára virradóra a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizapiacon.
Támadó gázolt Londonban A gépjármű három embert sebesített meg. A letartóztatott férfi hallgat, a rendőrség terrorizmus gyanújával vette őrizetbe.

Most mennem kell,  de Urfi Péter folytatja, úgyhogy maradjanak még!

Top hírek:
Terrortámadás Londonban: autó hajtott a járdára a brit parlamentnél, sok a sérült Egyelőre még nem tudni pontosan, hogy mi történt a brit fővárosban, a rendőrök ellepték a parlament környékét, az autó sofőrjét letartóztatták.
Erdoan: iPhone helyett lehet Samsungot vagy török telefont is venni A nyilatkozat után újra zuhanni kezdett a líra.
Riccardo Morandi ő tervezte a leszakadt genovai viaduktot Különleges betonszerkezeteiről volt híres Riccardo Morandi olasz építész, akinek egyik legismertebb alkotása, a genovai Morandi-híd, másik nevén a Polcevera-viadukt, kedd délben szakadt le sok embert maga alá temetve.
Megnyitott a megújult Dagály Kedden déltől újra várja a vendégeket a strandfürdő és uszoda.
Áder János részvétét fejezte ki a genovai katasztrófa miatt Áder János részvéttáviratot küldött az olasz köztársasági elnöknek.
15-20 százalékos leépítés jöhet a közigazgatásban Orbán Viktor még nyaral, de a kormányinfó nem pihen.