Megjelent a Novicsok az orosz piacon, de nem az idegméreg

Még mondja valaki azt, hogy Oroszországban nincsenek ötletes vállalkozók: Alekszej Jakusev uljanovszki vállalkozó piacra dobta a Novicsok nevű napraforgóolajat. A Novicsok szó márciusban tett szert kétes világhírnévre: ez volt a neve annak az idegméregnek, amellyel az angliai Salisbury-ben merényletet követtek el Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettős ügynök és lánya, Julija ellen.

2018. április 20. 15:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Eltemették a brit novicsok-áldozatot A szertartáson több mint száz ember vett részt, annak ellenére, hogy korábban a közegészségügyi hatóság nem tanácsolta, hogy nyilvánosan vegyenek búcsút az áldozattól.

Bontatlan csomagolású parfümben volt a novicsok idegméreg Az egyik brit áldozatot pénteken engedték ki a kórházból. Párja belehalt a méreggel való érintkezésbe.
A nyilvános vécéket is feltúrják Salisburyben a novicsok nyomai után kutatva Vegyvédelmi ruhába öltözött, gázmaszkot viselő szakemberek kutatnak az Erzsébet királynőről elnevezett parkban, Salisburyben, a legutóbbi novicsok-mérgezés helyszínén.
Kiengedték a kórházból a mérgezést szenvedett brit férfit Kiengedték pénteken a kórházból azt a brit férfit, aki június végén Novicsok típusú idegméreg-hatóanyagtól szenvedett súlyos mérgezést.
Putyin bezáratta a titkos labort, ahol a Novicsok típusú idegmérget gyártották az oroszok Ez a vegyi fegyver támadta meg tavasszal Szergej Szkripal orosz kettős ügynököt, és ölt meg június végén egy brit asszonyt.
Parfümös üvegcsében lehetett a brit nőt megölő idegméreg A nő férje még mindig kórházban van, a férfi testvére beszélt arról, mi volt a novicsok forrása.

Angliai mérgezés - A rendőrség megtalálta a méreganyagot tartalmazó palackot Megtalálta a rendőrség azt a tárolóeszközt, amely a június végén súlyos mérgezéses tünetekkel kórházba szállított két brit állampolgár megbetegedését okozó Novicsok típusú idegméreg-hatóanyagot tartal...
Novicsok-mérgezés: megvan a méreganyagot tartalmazó palack A tárolóeszköz a kórházba szállított két brit állampolgár megbetegedését okozó Novicsok típusú idegméreg-hatóanyagot tartalmazta
Kikérdezték a legújabb Novicsok-áldozatot Már nincs válságos állapotban a kórházban ápolt beteg.
Magához tért a Novicsok legújabb áldozata Élettársa vasárnap este a kórházban meghalt.
Meghalt egy nő az idegméregtől Meghalt a pár nappal ezelőtt egy úgynevezett novicsok idegméreg-hatóanyaggal megmérgezett három gyermekes családanya. Rajta kívül párja, egy 45 éves férfi is érintkezett a gyilkos szerrel. Őt válságos...
Nem szenvedett mérgezést a kórházba szállított brit rendőr Felmerült, hogy ő is érintkezhetett a novicsok idegméreggel.