Új választási rendszer kellene az olasz patthelyzet feloldásához

A PD nevében Matteo Renzi volt főtitkár egy televíziós interjúval üzente meg, hogy ellenzi a PD és az M5S közti kormányalakítást, egyúttal ajánlatot tett az M5S-nek, hogy a PD-vel és a Ligával közösen dolgozzanak ki új választási rendszert.

2018. április 30. 19:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Erős földrengés volt Japánban Egy kislány és egy idős férfi életét vesztette, mert fal omlott rájuk.
A tálibok nem hosszabbítják meg a tűzszünetet Közben az Iszlám Állam egyre aktívabb lesz Afganisztánban is.
A román miniszterelnök elfelejtette, hogy kivel találkozott Ráadásul fordítva tűzték ki a románok Észtország zászlóját.
Terrortámadás Nigériában, rengeteg halott A Boko Haram már hosszú évek óta tartja rettegésben Észak-Nigéria lakóit.
Két hetet adtak Merkelnek a migránsügyi vita megoldására Merkel pártja szerint akár fel is bomolhat a német kormánykoalíció.
Öngyilkos lett a börtönben a nizzai teherautós mészárlás bűnsegédje A bíróság szerint az albán férfi látta el közvetett módon a terroristát fegyverekkel.

Az olaszok derűs nyugalommal várják, hogy lecsengjen a kormányválság Olaszországban néhány pártvezető már az újabb előrehozott választásra készül. Az InfoRádió által megkérdezett szakértő ezzel magyarázza, hogy az Öt Csillag Mozgalom vezetője videóüzenetben szorgalmazt...

Top hírek:
Allah Akbart üvöltött egy nő, és torkon szúrt egy vevőt és a pénztárosnőt Újabb terrortámadás Franciaországban, a nőt elfogták.
Szélviharba került a hőlégballon, földnek csapódtak az utasok A hat utasból egyet mentőhelikopterrel kellett kórházba vinni.
Húsz éven át az ágyhoz bilincselte a családja Az egyik szomszéd szólt a rendőröknek, hogy folyamatosan sikolyokat hall a házból.
Terrortámadás Nigériában, rengeteg halott A Boko Haram már hosszú évek óta tartja rettegésben Észak-Nigéria lakóit.
Első meleg esküvőjére készül a királyi család II. Erzsébet királynő unokatestvére mondja ki a boldogító igent.
Megérkeztek Valenciába az első emberek az Aquariusról Megérkezett vasárnap reggel a spanyolországi Valenciában az SOS Méditerranée és az Orvosok Határok Nélkül (MSF) segélyszervezetek által fenntartott Aquarius mentőhajót segítő egyik olasz hajó.