Új választási rendszer kellene az olasz patthelyzet feloldásához

A PD nevében Matteo Renzi volt főtitkár egy televíziós interjúval üzente meg, hogy ellenzi a PD és az M5S közti kormányalakítást, egyúttal ajánlatot tett az M5S-nek, hogy a PD-vel és a Ligával közösen dolgozzanak ki új választási rendszert.

2018. április 30. 19:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Football Manager 2019 - a német ligával jön novemberben A játékosoknak ennyi is elég volt ahhoz, hogy a játék pár óra alatt a harmadik legkelendőbb legyen a Steamen.

Friss hírek
Tájfun pusztít Vietnamban Nemcsak Kínát és Indiát sújtja az ítéletidő.
Az afgán elnök tűzszünetet kezdeményezett a tálibokkal Egy iszlám ünnep miatt javasolta, de a tálibok még nem reagáltak.
Kiadta Ciprus az egyiptomi gépeltérítőt Két és fél évig tartott a procedúra.
Tényleg börtönbe mehet a lány, aki a mélybe lökte barátnőjét Azt mondja: a 16 éves lány kérte, hogy lökje meg, ő pedig nem gondolt a következményekre.
Biciklivel ment szülni az új-zélandi nőügyi miniszter Mert nem volt elég hely a kocsiban.
Halálos áldozatai is vannak a tájfunnak Kínában Péntek óta ömlik az eső az ország keleti és középső részén.

Az Újpestnek sem kell már az Európa Ligával bajlódnia A hazai visszavágón 3-1-re kapott ki a spanyol Sevillától.

Top hírek:
Irán nem mond le a rakéták fejlesztéséről A nemzeti védelmi ipar napja alkalmából egy új repülőgépet is bemutatnak.
Óva intik a kolumbiaiakat a túl sok szextől ebben a dögmelegben Vigyázni kell, mert ilyenkor még a szerelmi élet is veszélyes lehet!
Húsvágó bárddal támadt volt feleségére és annak párjára a muszlim férfi A támadó többször is lesújtott, életveszélyesen megsebesítette a riválisát.
Genovai hídomlás: már nem kutatnak túlélők után A kormány visszautasította az autópálya-üzemeltető kártérítési ajánlatát.
Csalással gyanúsítják a legnagyobb orosz űrcég vezérigazgató-helyettesét A nyomozók szerint csalást kísérelt meg az űrcég helyettes vezetője
Az afgán elnök tűzszünetet kezdeményezett a tálibokkal Egy iszlám ünnep miatt javasolta, de a tálibok még nem reagáltak.