Gulyás Gergely: az EP-választásokat a biztonság kérdése határozza majd meg

Gulyás Gergely azt mondta: a Fidesz sikere nem függ az Európai Néppárttól, de nyitott a néppárt kampányának segítésére.

2018. május 14. 21:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Kern András, Csányi Sándor, Gáspár Sándor és Gáspár Tibor, Tenki Réka, Gulyás Gergely, Földes László Hobo, Lovász László, valamint Vidnyánsz...
Gulyás Gergely szerint ez lesz az EP-választások tétje A kormánynak az emberi méltósággal élhető élet feltételeit kell biztosítania mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Gulyás Gergely Fidesz-alelnök, a Miniszterelnökséget vezető miniszterjelölt. Arró...
Gulyás Gergely: Németország fordulatot hajtott végre a bevándorláspolitikában A kötelező szétosztás tekintetében van vita köztünk, de ez már nem egy elvi álláspontbeli vita, hanem egy helyzetkülönbségből adódó nézeteltérés.
Gulyás Gergely szerint az EU sírásói a Sargentini-jelentés készítői A miniszterjelölt szerint a rendszer tehet arról, hogy a kkv-k helyett inkább nagyvállalkozók fölözik le az uniós támogatások nagyobbik felét, és további Brüsszelt bíráló kampányokat ígért.
Tíz minisztériummal alakul meg az új Orbán-kabinet Az Országgyűlés elfogadta a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényt. Gulyás Gergely szerint az új struktúra biztosítja a következő négy év kormányzásának sikerét.
A technológiában is a keresztényt szereti Gulyás Gergely

Apróbb módosítások a minisztériumok felsorolásáról szóló előterjesztésen Gulyás Gergely elmondta: tíz minisztériumot sorol fel a törvényjavaslat, amelyről házszabálytól eltérve, várhatóan pénteken szavaz a Ház.
Fidesz: azok nem tisztelik a vallás és a politikai meggyőződés szabadságát, akik ezért tüntetnek Kocsis Máté és Gulyás Gergely MTI-hez eljuttatott reakciójában azt írta, mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, azonban ez tettleges becsületsértés és garázdaság.
Gulyás Gergely a Reutersnak: Magyarország nem Lengyelország Az új kormány várható intézkedéseiről és az euróövezeti csatlakozásról is beszélt a hírügynökségnek a politikus.
Gyermekvállalásra ösztönöznek Az új kormány kiemelt célja az édesanyák korábbiaknál is erősebb támogatása jelentette ki Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Gulyás Gergely fideszes országgyűlési képviselő a...
"Az EU legnagyobb sírásói" A Sargentini-jelentés az Európai Unió legrosszabb arcát mutatja, többek között erről beszélt a Miniszterelnökség leendő tárcavezetője. Gulyás Gergely véleménye szerint a Magyarországot elítélő jelenté...
Rogán Antal kapja meg a turizmust Gulyás Gergely, Lázár János utódjaként miniszterré lett képviselő beszélt a minisztériumi átalakításokról. A kormányinfó marad.