Gulyás Gergely: az EP-választásokat a biztonság kérdése határozza majd meg

Gulyás Gergely azt mondta: a Fidesz sikere nem függ az Európai Néppárttól, de nyitott a néppárt kampányának segítésére.

2018. május 14. 21:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Eljárást indított a Wizz Air ellen a fővárosi kormányhivatal Közös közleményt adott ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter és Tuzson Bence, közszolgálatért felelős államtitkár.

150 milliárd forintot fizethetünk Brüsszelnek, közben Gulyás Gergely leszámol a Lázár-árvákkal Akár az összes uniós támogatás folyósítását felfüggeszthetné Brüsszel, de most még megúszhatjuk 10 százalékkal.
Gulyás Gergely: szembenézés helyett demokráciavitákat akar az ellenzék A Miniszterelnökséget vezető miniszter a szabadegyetemen elmondta, az ellenzék azt akarja elkerülni, hogy számot adjon sorozatos választási kudarcairól.
Elfogadhatatlan a hazánk elleni támadás Gulyás Gergely a keddi kormányinfón úgy fogalmazott, Brüsszel azt az országot vonja eljárás alá, amelyik megvédi Európát.
"Aki védi Európát, azt bírálják" Az Európai Bizottság működése nem tükrözi az unió kormányainak véleményét. Erről Gulyás Gergely beszélt. Elmondta, hogy Brüsszel megdicséri azokat, akik behívják a migránsokat, aki pedig védi Európát,...
Gulyás Gergely lett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem irányítója Maga Gulyás Gergely javasolta ezt a parlamentnek, amely most el is fogadta ezt.

A kormánypárti támadóék, Gulyás Gergely, Németh Szilárd és Kocsis Máté odalépnek a kamupártoknak, amelyek valószínűleg 2022-ben is úgy folytathatják, mint eddig Csak csalni lehessen, az a lényeg.
A Kossuth térhez hasonlóan a Budai Palotanegyed egy részét is felzabálja az állam Gulyás Gergely nyújtott be erről törvényjavaslatot. Az új védvonalhoz is könnyebben be fogják szerezni az engedélyeket, illetve nő a filmszakmai támogatások mértéke.
Gulyás Gergely: Heller Ágnes fontos a Fidesz-tábor egyben tartása miatt A főminiszter szerint a következő években nagy céljai vannak a kormánynak Budapesttel.
Bukott és volt fideszesek, Patyi András és Mága Zoltán is állami kitüntetést kapott A német megszállás emlékművét alkotó szobrásznak és Fidesz-barát alapítvány elnökének is járt elismerés.
Nem megy el a Fidesz a pénteki rendkívüli parlamenti ülésre Az ellenzék akar a devizahitelesekről és az ápolási díjról vitázni. A kormányoldal viszont nem akar.
A Jobbik szerint a Fidesz pártállami iskolairányítási rendszerhez nyúlt vissza A párt szerint a kormány politikai nyomást gyakorol a szakmai, szervezeti és költségvetési autonómiájuktól megfosztott iskolákra.